Cevap: Uzun'dan Sivasspor'u Kızdıracak Sözler
eyyy milletvekili sana sorarim, vekilimsin yani bana vekalet ediyorsun beni dinlemek ve benim istediklerimi yapmak zorundasin bizim halkimiz vekilin ne demek oldugunu anlamadiya neyseee, sana sorarim uzun aga sivasin sampiyonluga oynadigi gunlerde boynunuzda sivasspor kaskoluyle ahkam kesiyordunuz sampion olacaz anadoludan sampiyon cikaraz diye.... sorarim sivas icin ne yaptiniz hangi fabrikayi actiniz issiz milyonlarca gence ne yaptinizzz, ogrenciye emekliye memura ne yaptiniz konusunda duyalim,restaurant acilislarinda eglence mekani acilislarinda donerci acilislarinda birde secimlerde gorduk sizi .. hadi vekilim sole bakalim ne yaptiniz sivasta milletin is sahalari (dikimevi gibi) bir bir tasindi gitti ne yaptin soyle hadi degerli sivaslilar ve hatta degerli milletim size seslenirim benim bunlarla isim yok ben derimki vekilin ne oldugunu bilelim kimin ne oldugunu bilelim benim sehrime benim milletime kim hizmet ediyorsa onu getirelim ikdidara yarin cocuklarimiz olacak bana inanin bunlar bizden sonraki nesile hicbirsey birakmayacakk ,makus talih deriz hani o makus talihi degistirmek bizim elimizde.... cikmis ahkam kesiyor gelde delirme biriniz sen ve diger milletvekilleri bulent uygun ve mecnun odyakmaz kadar sivasa kac kurus fayda sagladiniz sorarim sizeee size degil size oy verene kizarim
|