Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Uzun'dan Sivasspor'u Kızdıracak Sözler
Alt 04.04.2010, 14:08   #4
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Uzun'dan Sivasspor'u Kızdıracak Sözler

Alıntı:
effenberg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
(AKP) Sivas Milletvekili Selami Uzun nun söylediklerin de ben yanlis bir sey görmedim en az 3 kez okudugum halde ..........
Ha Sivas Milletvekilerine Stat konusun da kizabiliriz ama takimin gidisati ile adamlara diyecek bir seyimiz yoktur.......
Milletvekilinin dedigi gibi Sivasspor üstelik hakemler ve TFF ile de sorun da yoktur.
yanlis birsey internet sitelerinden hoca bulupta sucu bize atmasinlar demesi kimse sivasspor futbol takimin durumu ile ilgili konuda bunlari suclamazlarken.sivaslinin istedigi diyarbakir kollanirken dogru biliyorsa o zamanda konussaydi mesele bu.

birde bunlarin zoruna giden stad konusunda yapilan elestiriler yoksa takimla alakali ben hic bir internet sitesinde miletvekillerine suc bulundugunu görmedim.sadece diger sehirlerin vekilleri bakanlari macta iken bizimkiler nerde diye sorular okudum ama baska bisey görmedim.

sivas intikam aliniyor ve bu sayin vekilde bunu yapanlarla birlikte oda kendi sehrinden intikam aliyor
hoca bulan adamin %1 kadar bu sehre hizmet etsin yeterli.

Sivas sehri cag atladiysa disa acildiysa bu internetden hoca bulan Yigit adamin öncülügünde oldu sizin gibi pisirik vekillerin yüzünden degil sayin vekil.
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı yigido yakup'a Teşekkür Ediyor...