Cevap: Hedef galibiyet!
HEDEF GALİBİYET.........Galebiyetten başkada çaremiz yok . iki üç haftadır birazda şansımız biz denizli ve diyarbakırdan sonra maçlarımızı oynuyoruz.Tabi onlarda kaybedince ister istemez biz de hırslanıyoruz bu yüzden de iki haftadır iyi oynuyoruz.Mesut hoca ilk geldiginde de söylediği gibi bizim takımımız düşecek takım değil.Sadece takıma biraz moral lazımdı onuda İNŞALLAH kazandık.Bu hafta kayseri maçımız var bu maçı kesin kazanmamız lazım kazanırsak muhteşem olacak çünkü diyarbakır mümkün değil bu baskıyla istanbuldan puan getiremez gine aslana pek güvenmiyorum.Onların yabancıları oynamadığı zaman takım duruyor.Bu saatten sonra yabancılarının motive olmasıda çok zor.Bu yüzden puan kaybede bilirler.Ama bizim kendimize bakmamız lazım ne olursa olsun kayseriden puanla dönmek lazım yenemesek te yenilmememiz lazım. Takımın kendine güveninin yerinde kalması için yinilmemeliyiz.Mesut hoca sahaya doğrularla çıkmayı tercih ediyor.Macera aramıyor.Ben bu maç tada ermanla başlayacağını tahmin ediyorum.Çünkü erman tam bir deplasman futbolcusu Muhsin hoca kendi sahamız da ermanı mahkum oynatıyor.dep lasmanda ya yedek soyunduruyor ya oynatmıyor yada yanlış görevler vererk etkisiz hale getiriyordu.mesut hoca bunu yapmadı geçen maç baktıki erman etkisiz aldı kamananı oyunu değiştir di sahamızda oynadığımız her maç kamananın oynaması lazım mehmetile iyi oynuyor.Bu maçta da ermanın iyi oynayacağını tahmin ediyorum.Artık kazanmamız lazım haftalardır hasretiz iyi oynuyoruz ama bize artık bir puan yetmiyor arayı açıp diyarbakırın gadını düşürmemiz lzım morallerinin yenine gelmemesi için kazanmamız şart artık bu işin bu çilenin bitmesi lazım.
|