Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Eskişehirde Bıçaklı Kavga
Alt 10.05.2010, 12:18   #22
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 930 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt
Daumen hoch Cevap: Eskişehirde Bıçaklı Kavga

Alıntı:
EsEs2626 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Anadolunun ezikleri lafını aynen sana iyade ediyorum

Maçı izlemedigin çok açık ortada çıkan olaylar 2 grup arasında yıllardır süren bir olay sivasla hiçbir alakası yok bizde istemiyoruz ama sagolsun başkan bedava bilet dağıtıyor bunların önüne geçilmiyor

Maçıda izlediysen atrium58 ilk yarı ikinci yarı 2 net penaltı pozizyonu var mehmetin golünden önce sol eliyle önüne indirmesi var biz hala efendi gibi gelip tebrik ediyoruz senin yazdıgına bak eziklik bence senin yaptıgın
Öncelikle Eskişehir Tribünün tebrik ediyorum Evet dün maçtaydık İstanbul Sivasspor Taraftar Dreneği Olarak Bize karşı topluca ne bi küfür nede bir hareket vardı tek amacı Takımın desteklemek olan ES ES taraftarına teşekür ediyorum!

Kavganında bizle hiç alakası olmadığını biliyoruz bilmeyenler yorum yazmasın bence.

Biz diyar kümeye dedikçe açık tribünün altındaki 3 kiş özelikle bizlere hareket yapmasını algılyamadık ve buna ES ES Tribünü müsade etmemeliydi bir ara dedik bunlar diyarbakırlıdır ES ES li değil çünkü istanbulda oturan biri olarak Kasımpaşa maçlarına giderim Kasımpaşa ve Eskişehir ortak atkısı vardır yani ES ES Kasımpaşayala kardeş ne alaka diyar dedim sonucda herşey güzeldi bizim için ne olursa olsun tribünde kavgaya hayır.