Alıntı:
EsEs2626 Nickli Üyeden Alıntı
Anadolunun ezikleri lafını aynen sana iyade ediyorum
Maçı izlemedigin çok açık ortada çıkan olaylar 2 grup arasında yıllardır süren bir olay sivasla hiçbir alakası yok bizde istemiyoruz ama sagolsun başkan bedava bilet dağıtıyor bunların önüne geçilmiyor
Maçıda izlediysen atrium58 ilk yarı ikinci yarı 2 net penaltı pozizyonu var mehmetin golünden önce sol eliyle önüne indirmesi var biz hala efendi gibi gelip tebrik ediyoruz senin yazdıgına bak eziklik bence senin yaptıgın
|
Öncelikle Eskişehir Tribünün tebrik ediyorum Evet dün maçtaydık
İstanbul Sivasspor Taraftar Dreneği Olarak Bize karşı topluca ne bi küfür nede bir hareket vardı tek amacı Takımın desteklemek olan ES ES taraftarına teşekür ediyorum!
Kavganında bizle hiç alakası olmadığını biliyoruz bilmeyenler yorum yazmasın bence.
Biz diyar kümeye dedikçe açık tribünün altındaki 3 kiş özelikle bizlere hareket yapmasını algılyamadık ve buna ES ES Tribünü müsade etmemeliydi bir ara dedik bunlar diyarbakırlıdır ES ES li değil çünkü istanbulda oturan biri olarak Kasımpaşa maçlarına giderim Kasımpaşa ve Eskişehir ortak atkısı vardır yani ES ES Kasımpaşayala kardeş ne alaka diyar dedim sonucda herşey güzeldi bizim için ne olursa olsun tribünde kavgaya hayır.