Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Ankaragücü İle 10. Randevu
Alt 15.05.2010, 01:23   #17
"_tuqRuL"
Acemi Yiğido

"_tuqRuL" - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

49 Mesajına 78 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648 "_tuqRuL" FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ankaragücü İle 10. Randevu

Alıntı:
ErkANkaragücü Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasa ŞAnsımız Tutmuyo..

Ankarada Yine Beraberlik Falan Bi Şekilde Puan ALıyoz da Sivasta Maşallah 3 yemediğimiz Sezon Yok

Bu Maça Yabancısız Çıkacak Ankaragücü Transfer Çalışmalarına Şimdiden Başlandı 20 ye Yakın Topçu yollanacak Ve Muhtemelen Yarın Çıkacak KAdrodan en az 6 7 Oyuncu Gönderilecek Onların Bi Şekilde Kendini İspat Etme Peşine Düşeceğini Düşünüyorum....

Yukarda Bi Arkadaş Önemsiz Bi Maç Tarzından bi Laf Etmiş Ama Ligde Önemsiz Maç Yok Arma Sevgisi vs Bi yere Kazanılan Maç Başına Federasyondan 300 bin Tl Para ALınıyo Anadolu Kulüpleri İçin Büyükl Para...

MEsut Bakkalla Birlikte Sivasspor Bi Beraberlik Serisi Yakaladıki Son 3 Hafta Saolsun Hep Sivas Galibiyetine Oynamama Rağmen İddada Yattım

Son Olarak İnşallah Seneyede Sizi Böyle Sıkıntılı Yerlerde Görmeyiz Gerçekten Yakışmadı Size Bu Seneki Durum Heleki Hele Son 2 Sezon Şampiyonluğu Son Haftalara Kadar Kovalayıp da Birden Böyle DÜşme Potasında Olmak Hiç Yakışmadı.. Umarım Mecnun Başkan İstikrarlı Bi Takım Yaratır..!!

Hak Eden Kazansın Hak Eden Ankaragücüm Olsun... Gelecek Sezon Sivasspora Başarılar..!!
Geçen sezon sivas'ta oynanan karşılaşmada yaptığınız centilmenlikleri ve tezahüratlarınızı unutmadık.

Siz düşmeye oynarken Şampiyon anadoludan diye bağırmanız harbiden büyük centilmenlikti. Tebrik ediyorum tekrar. İnşallah bu maçtada kardeşliğe gölge düşmez ki düşmeyeceğinede adım gibi eminim... Başarilar diliyorum bende.
"_tuqRuL" isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla