Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Fanatiklik böyle bir şey demek ki?
Alt 19.05.2010, 17:14   #7
alaybeyi
Acemi Yiğido

alaybeyi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

26 Mesajına 114 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 722 alaybeyi Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Fanatiklik böyle bir şey demek ki?

Alıntı:
aturk_5834 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kafa yormuşsun uğraşmış yazmışın emeğine saygımız var ancak Fenerbahçenin yada Sivasspor dışında bir başka takımın müdafasını yapacak olan gitsin savunduğu takımın sitelerinde yazsın. İllaki birilerine mesaj vermek yada kendinizce doğruları göstermek istiyorsanız Sivasspor için yapın bunu takımımızın onca sorunu varken burda Fenerbahçeyi tartışmak hiçbir Sivassporluya yakışmaz. Ayrıca bahsettiğin bu lig o kadar temiz şaibesiz değil Levent Kızıl gibi biri olmayacaktıda Bursa şampiyon olacaktı öylemi?
DAM ÜSTÜNDE SAKSAĞAN KAZ BELİNE VURMAYI

Ben burada Sivasspor'un dışında bir takımın savunmasını mı yaptım? Yani yazdığım yazıdan sen ancak bu kadarını mı anladın?
Sivasspor için yazdığım doğru aslında şehrimizde futbol taraftarlığı adına konuşulması ve çözülmesi gereken ilk ve tek konudur anlayan ve bilen için.
Bugün Bursaspor Süper Ligde şampiyon olduysa bunun ilk sebebi; Bursa'da Bursalıyım diyenlerin Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarı olmamasıdır. Bursa'da genel manada sadece Bursasporluların olmasıdır. Bir Bursaspor-Fenerbahçe maçında Fenerbahçe tribününde hiç bir Bursalı oturmaz.
Sivas'ta bu durum böyle midir? Değildir değil mi? Konuk takıma ayrılan tribünde pek çok Sivaslıyı görebilirsiniz. Eğer konuk takım yenerse de şehirde o konuk takımın taraftarları sevinç turları atarlar. Kim bu gerçeğe "Yok öyle bir şey" diyebilir?
Ve ben Allahaşkına lig temiz ve şaibesiz mi dedim?
Dediğim veya anlatmak istediğim, dün lig için şaibeli diyenlerin lige şaibeyi katanların ta kendileri olduğu gerçeğidir.
Lütfen yazılanları iyi okuyup doğru yorumlayın!
alaybeyi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla