Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bülent Uygun Gaziantep'te
Alt 19.05.2010, 23:04   #48
aRsima58
Yiğido

aRsima58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 601 aRsima58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bülent Uygun Gaziantep'te

Arkadaslar sonucta gecmişte bişeyler yasadık bülent hocayla iyi veya kötü bütün sucu bu adamın üstüne neden atıyorsunuz tamam hataları yok degil ama tek sorumlusu bülent hoca degil yönetiminde sucu var ama kimsenin yönetime bisey dedigi yok anca giden adamın arkasından konusuyoruz sanki bülent hoca gönderdi bütün oyuncuları bülent hoca tek basınamı gönderdi ? bu takım sahipsizmi ? neden kimse bisey diyemedi ? yapmayın arkadaslar adam kendine yeni bi sayfa açtı oda istemezdi böyle olmasını ama oldu biz kendi yolumuza bülent hoca kendi yoluna bakıcak bundan sonra . Onunla bununla ugrasmakla biyere gelemeyiz ilk önce şu düstügümüz durumdan kurtulmaya bakalım da sonra yorumlarınızı yaparsınız. Buraya bu konuyu acan arkadasta takımın o kadar sorunu var bunlarlamı ugrasıyorsun kardesim bizede antepten bülent uygundan daha sanki sana bir faydasımı var bos işlerle ugrasıyorsunuz yaa sonrada bizim taraftarımız neden böyle diyorsunuz . Neyse benim düsüncelerim böyle katılırsınız veya katılmazsınız ben böyle düsünüyorum . . .
aRsima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla