Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur
Alt 21.05.2010, 02:09   #127
tuzlugollu
Yiğido

tuzlugollu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 735 tuzlugollu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur

Alıntı:
GuVeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Buradan klüp yöneticilerimi veya herhangi birini itham altında tabiki bırakmayacağım,ben iyi biliyorum ki aynı çatı altında aynı renklere gönül vermiş bir topluluğuz.bugün hangi kulübün bir tek forumu var arkadaşlar.mesele isimse mahkeme yoluyla veya anlaşılarak her ne sekılde olursa olsun,klüp yönetımımızle sıte yetkılılerı orta yolu ıllaki bulacaklardır.Ben bir Sivasspor taraftarı olarak karşılıklı iki taraf görmediğimi belirterek bu meselenin takımımıza bi zarar vermeden çözüleceğine eminim.Mesele zaten mahkemeye taşınmışsa bekleyip sonuca göre yorum yapmakdan başka yapılabilecek birşey yok.Klübümüz hakkında hayırlısı olsun..

Arkadaşlardan tekrar rica ediyorum,birbirimizi kırmadan,ikili munakaşaya girmeden konu ile ilgili düşüncelerimizi insanları töhmet altında bırakmadan yapalım.
USTA BIZ SAHISLARINA ZATEN LAF ETMIYOZ DUSUNCE YAPILARINDAKI UYUSMAZLIKDAN YANA DERTLIYIZ SENIN GIBI DUSUNSELERDI ZATEN BU KONU BU ASAMAYA GELMEZDI ELBETTE IFTIRA ATACAK DEGILIZ SAHIT OLDUKLARIMIZIDA GIZLYEMEYIZ AMA BIZ BURDA BUNLARIDA YAZIYOSAK SAKIN KIMSE BASKA DUSUNCELERE GARK OLMASIN BIZ SIVASI SIVASSPORU EGRISIYLE DOGRUSUYLA SEVIYORUZ BEN SAHSEN GURBETTE YASAYAN BIRISI OLARAK SIVASIN ADI GECTIGI YERDE YUREGIMDE VOLKANLAR KAYNAYAN BIRISIYIM KIZDIGIMIZ ELESTIRIDGIMIZ YONETIICLERI TAKDIR ETTIGIMZDE BISEY DEMIYENLER ELESTIRDIGIMIZDEDE KABULLENMEYI BILSINLER ELESTIRECEZDE OVECEZDE KORU KORUNEDE HERSEYI KABULLENECEK DEGILIZ TEMENNIMIZ BU ISIN TABIKI TATLIYA BAGLANMASINDAN YANA AMA BAZI ARKADASLAR ELESTIRILERI KENDI UZELERINDEN KABULLENIP YORUMLUYORLAR KONUYU TARAF TUTTUGUNU BELIRTEREK YORUMLUYORLAR BIZ ISE HAKTAN YANAYIZ VERILEN BIR EMEGIN GOZARDI EDILMEMESINDEN YANAYIZ YILLARDIR BURDAYIM EN AZINDAN 7 YILDIR FALAN BEN FRANSADA SIVASLA ILGILI EN IYI HABERLERI BU SITEDEN OKUDUM TAKIP ETTIM VARDIDA BASKA SITE BU HIZMETI SUNAN TAKIP ETMEDIKMI SIMDIMI BU KONU ORTAYA CIKTI DAHA ONCE NEDEN DUSUNULMEDIDE SIMDI ASIL BUNA EGILMEK LAZIM