Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur
Alt 22.05.2010, 13:05   #218
izmirliyigido
Gast

Standart Cevap: Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur

Alıntı:
özgühertaş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
çok özür diliyerek ve polemiklere girmeyerek şunu çok merak ediyorum.bu sitenin hakları kulube devredilse ve site yönetimi tekrar devam etse sakıncası nedir ben bunu anlamıyorum birileri araya çomak sokarak taraftar ile yönetimi çarpiştırmaya çalışıyor.
benim şahsi düşüncem sitenin tüm hakları yönetime bırakılması bunu düşünmemdeki sebep bizleri biraraya getiren buluşturan ortak degerimiz SİVASSPOR ise gerisi teferruattır.SİVASSPOR hepimizin ortak noktasıdır.hiç bir şahış kurum kişi topluluk SİVASSPORUMUZUN önünde olmamalı SİVASSPORUMUZDAN kimse nemalanmamalı prim yapmamalı burda yüzlerce kişi yorum yazıyor atıyor tutuyor ama kimse şunu tartışmıyor bu site SİVASPORUN elinde olursa nasıl olur böyle olursa nası olur kimimiz rüştü elmasın ve etrafındakilerin kimimizde yönetimizi eleştriyoruz yine her zamanki gibi çözüm veya icraate geldimi kimse yok.(nemalanma ve çıkar derken kimse üzerine alınmasın dediğim gibi kimseyle polemiğe girmek için veya siteyi karıştırmak için yazmıyorum)
hepimizin ortak degeri sevdamız olan SİVASSPORA nasıl faydalı olursa o şekilde hareket edelim.
bu konu geçmiş senelerdede yaşandı eğer sorun çözülmezse bugun ve gelecektede yine yaşanacaktır.
Canım kardeşim, git o zaman SİVASSPOR'un elinde olan sitelerde forumlara gir, yorum yaz. Sana kimse birşey demiyor. Burası 11 yıl önce başlayan AMATÖR ruhla çalışan ve herkesin gayet samimi ve sıcak ortam bulduğu bir TARAFTAR SİTESİ. Bu site Sivasspor'a karşı olan bir site değil ki aksine destekçisi olan bir site.

AYK

Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...