Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Murat Sivas yolunda
Alt 24.05.2010, 09:58   #38
taraf
Yiğido
 
taraf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 20.10.2009
Mesajlar: 284
Thanks: 189
114 Mesajına 334 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 568 taraf COK SEVILEN BIR KISItaraf COK SEVILEN BIR KISItaraf COK SEVILEN BIR KISItaraf COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Murat Sivas yolunda

Murat Erdoğan Sivas yolunda








Geçtiğimiz sezon başında Bülent Uygun tarafından adeta zorla takımdan gönderilen Kasımpaşaspor'lu Murat Erdoğan, yeniden Yiğido olma yolunda.
Hürdoğan Spor servisinin dün görüştüğü Murat Erdoğan, Sivassporlu yöneticilerle görüştüğünü ve belirli bir noktaya geldiklerini belirterek "Benim Sivas'tan nasıl gönderildiğimi herkes biliyor. Ben Sivas'ı ve Sivasspor'u çok sevmiştim.
Ama zamanın hocası illa gideceksin diyerek beni mecbur etti. Şimdide yönetim tekrar beni istiyor, bu beni çok mutlu etti. Mesut hocanın da beni istediğini duydum. Yönetimle oturup konuştuk. Maddi olarak aramızda kesinlikle problem yok.
Salı günü (yarın) tekrar bir araya geleceğiz. Sivaslı'nın beni sevdiğini de biliyorum, eğer bu iş olursa da bana duyulan sevginin önemi bir hayli fazla olacak" dedi.
Öte yandan, Murat'ı Sivasspor'dan zorla koparan Teknik Direktör Bülent Uygun'un, yardımcıları vasıtasıyla Murat'a haber gönderdiği Gaziantepspor'a almak istediği de belirtildi.

hürdogan gazetesi
taraf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla