25.05.2010, 20:28
|
|
Usta Yiğido
1.190 Mesajına 2.682 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Taraftar yürüyecek!
Alıntı:
zaral Nickli Üyeden Alıntı
ben istanbulda yaşıyorum şuanki stad şehrin merkezinde ve bildiğim kadarıyla önemli maçlar harici zarzor doluyor yeni yapılacak stad ise şehir merkezinin dışında olacak ve eğer yeni stad çok daha modern ve 35.000 civarında uluslararası büyük organizasyonlara evsahipliği yapacak bir kompleks olmayacaksa ( ki 35.000 altındaki stadlarda bu tür organizasyonlar olmuyo bildiğim kadarıyla ) şehrin merkezinde zor doldurduğumuz stadın birazcık büyüğünü şehrin dışında nasıl dolduracağız 35.000 lik büyük bir kompleks olmayacaksa bizim şehrin merkezindeki mabedimizi şehrin dışına taşımak toki demelerine rağmen şuan ki stadın arazisini birilerine peşkeş çekmek değil midir ???
|
doğru bir tespit kardeşim. tamamen katılıyorum. şu anki stadımızın yeri Sivasın en değerli arazilerinden birine sahip. 10-15 binlik bir kapasite artırımı için birilerine peşkeş çekilecekse hiç istemem eski stadımız bize yeter. yok dört dörtlük 35/40 bin kişilik avrupai bir stad yapılacaksa evet derim. yoksa gölge etmesinler başka ihsan istemem.....Zaten memleketten götürmedikleri bir stadımız kaldı onu kaptırmayalım bari...
|
|
|