Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivassporda Yılın Oyuncusunu Seçiyoruz
Alt 25.05.2010, 21:07   #33
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1508 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Sivassporda Yılın Oyuncusunu Seçiyoruz

Akın Vardar **= Bu sene önceki yıllara göre daha fazla şans bulmasına karşın fazla kendini gösteremedi. Yılların kalecisi hala çizgidemi dursam önemi çıksam tedirginliği yaşadı. Bir çok kereler defansın ön tarafında dialog zorlukları çekmesine rağmen yinede ona biz çok alıştık oda bize. Sözleşmesini uzattı ve burası benim ikinci vatanım dedi. Olgunluk çağına girdiği bu dönemde daha iyi olması dileklerimle

Sedat Bayrak *** Geçen seneyi mumla aratmasına ve hatta çok hırçın olmasına ve hatta hatta bir çok önemli maçta yalnız bırakmasına rağmen savaşması ve takımı ateşlemesi bizi deli ediyor. Ben şahsım adına onu çok seviyorum. İyi bir Sedat Milli takımın tandemine cuk diye oturur. Zaten gönlümüzdeki yeri ayrı fakat bu sene o 3 yıldızı aşamadı. İnşallah imzalarsa seneye...

Cihan Yılmaz **** =Öyle zamanlarda sahne alıyorki maçıda alıp götürüyor. Ama çok çabuk demoralize oluyor. Bunun sebebi çok basit. İlk Süper lig tecrübesinden kaynaklanıyor. Ayaklarının her geçen gün yere sağlam basması takıma ahenk getirecektir. Sayın Bülent Uygunun en UYGUN transferi idi kanımca. Sözleşme sıkıntısı yok ama ilerde de elimizde tutamayabiliriz. Tabi yıldızlarını son aşamaya getirdiğinde... Tebrikler Yiğido....

Souleymane Keita *** =Buda kim çakma Keita dediler alay ettiler benimle. Ama o o kadar sade bir oyuncuki belki takımda sırıtmıyor ama günden güne alışmaya başlayınca ve orta sahada yırtmaya savaşmaya başlayınca takımın skoruna ve oynama iç güdüsüne yardımlarda bulundu. Aslında görenler Keitaya basit oyuncu diyebilirler ama bize basit olsun fakat savaşan olsun yeter.

Yannick Kamanan *** = İsraildeki oynadığı futbolu hala sergileyememesine rağmen çok sık forma şansı bulduğu takdirde ve özellikle söylüyorum şahsi oynamadığı sürece bize mutlaka bu sene faydalı olacak. Ayağına oturduğu zaman isterse orta sahada olsun kaleci eldivenleri çok acı çekecek. Geçen sezonun hıncını alacak. Yeterki şahsi oynamasın.

Mehmet Yıldız *****= Ben her platformda ondan vazgeçemem. Ölüsü yetiyor. Sahaya hakim, kaptanlığı iyi yapıyor, İyi motive oluyor ve motive ediyor. Sezon sonunda onun düzelmesi takımı hocamızın katkıları ile kümede bıraktı. Ama sezon boyu oynasaydı biz bu korkuları yaşamazdık. Yıldız bu senenin YILDIZ'ı fazla söze gerek yok bu sayfaları okur mokur şımarır (şaka tabi)...

Abdurrahman Dereli ****
= Tutuk başladı iyi bitirdi. Oyun stili çok hoşuma gidiyor. Tek sıkıntımız mukavele imzalamaması vede mevkisini ara sıra kaybetmesi. Her sene bir şeyler koyuyor. Shaktar kahramanı Apo birde penaltı noktasına taç atmazmı. Öldürüyor beni. Gel laz uşağı at şu imzayıda benim cinlerimi kızdırma.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla