Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur
Alt 26.05.2010, 15:30   #4
BOZ_KURT_1453
Acemi Yiğido

BOZ_KURT_1453 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 679 BOZ_KURT_1453 FAZLA SÖZE GEREK YOKBOZ_KURT_1453 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur

Alıntı:
Örükcülü Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ne kazancı, ne çıkarı kardeşim. Bu sitede hiçbir yöneticinin, ne Sivasspor üzerinden bir neması, ne yönetimden bir çıkarı, ne de kulüpten menfaati yoktur. Burası tamamıyla yüreği SİVASSPOR AŞKIYLA yanan gençlerin oluşturduğu bağımsız, tarafsız ve parasız bir TARAFTAR SİTESİ'dir. Bilip bilmeden konuşma.

Bu site yöneticilerinin amacı Sivasspor adını vermemek değil, yapılan hakarete ve suçlamaya karşı durmaktır. Ama halen site yöneticileri ve Rüştü Elmas sessiz duruyor, bu kadar çirkinliğe ses çıkarmıyor şaşıyorum.

Ama ses çıkarmamaları da sanırım hukuka saygılarından ve efendiliklerinden. Ama sizde bu sessizliklerini başka anlamayın...
Ben sana teşekkür ediyorum niyemi benim bilmediğimi bildiğin için Rüştü sessiz duruyor çünkü onun yazacak kalemi çok bizimde geçmişten bu güne burdaki yazılarımız çok kendisinin övdüğümüzde anında teşekür ve yorum yazanlar bir anda nasıl değiştiler diye kimse kendine çuval dızını batırmaz ise o zaman burda bi sorun var demekki,

50 bin üyesi olan sitede sağlam bir grup oluşmamışsa acaba burda bi yanlışlık yokmu otorup bunu konuşmuyorsunuz

SİVASLIYIM SİVASSPORLUYUM, SÖZDE DEĞİL TRİBÜNDE, SÖZDE DEĞİL DEPLASMANDA, SANALDA DEĞİL GERÇEKTEYİM, YANİ SİVASSPOR'U ÇIKARLARIM İÇİN DEĞİL SİVASLI OLDUĞUM İÇİN SEVİYORUM,

Burda laf yarışı yapmak için değil gerçekten Sevda SİVASSPORSA Karşılık olmaz

Sevsdanın karşılığı olmaz Sevdanın kazancı olmaz SİVASSPOR için sorun yaratılmaz bunları düşün benim yazım çirkinlik değil size ters düşenler çirkin sizin fikrinizde olanlar güzel!
BOZ_KURT_1453 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda BOZ_KURT_1453'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...