Alıntı:
57babasivas Nickli Üyeden Alıntı
bütün yazilarinizi okudum siz bu futbolculari izlemedinize karar verdim engolov forvette çok iyi bir oyuncu gol atmasi önemlideyil ileride top tutup gol pasi verebiliyor bu sayede memet sakat yada cezalida olsa koymaz ilk once bir takim düştüdiye hepsi kötümü oynuyor oluyor hep yanliş konuşmalar adamin ben ilk yai alinmasini istemiştim o gelseydi diyerlerin yerine daha iyi olurduk çok güzel futbolcu tum gibi kafaci bide tam memetin yaninda iş yapar bebereviçte çok güzel bence bence 4 düde gelsin sivasta çok işyapar önce adamlari bi izleyin sonra yorum yapin
|
Angelov'un iyi oyuncu olduğunu söylüyorsun;pekala bu oyuncu ve adı geçen diğerleri o kadar iyilerde niye sivasspordan başka takım bu oyunculara talip olmuyor...3 oyuncununda kariyerlerine wikipedia dan baktım..Angelov içlerinde biraz daha ağır basıyor;çünkü kendi ülkesinde bilhassa Levski Sofya'da attığı goller var..Onun dışında başka bir şey de yok...Batak da iyi oyuncu oalbilir ama 1976 doğumlu bir oyuncu;tecrübeli ama ağır ve yaşlı bir oyuncu...Berberoviç ise Bosna kökenli bir oyuncu 29 yaşında bir oyuncu...Bu zamanakadar hep sıradan takımlarda oynamış...Angelov geçen yıl çoğu maçta sakatlık sorunundan dolayı da oynayamadı bu da biline...İnşallah takıma faydalı olur...Yine söylüyorum eğer bu oyunculara gerçekten talipsek bu sivassporun vites küçülttünün bir işaretidir....Sivasspor 1.sınıf oyuncularla ancak bir yerleregelir;bu oyuncularla değil...