Alıntı:
Sivaslibey Nickli Üyeden Alıntı
Kardesim Selamun aleykum.
Yanlis anlama sana bir kasim yok.
Önce su siniflari kaldiralim ortadan. Van Herdeen 1.sinif oyuncu ama ney yapti hiç bir sey. Aubey ve Taider fransa ümit takiminda oynadilar ama 3. sinif bile olamazlar. Taider Tunus milli takiminda halende oynuyor Aubey'de kendi milli takiminda.
Bu siniflari geç. Tumu kimse begenmiyordu Bursaspor'da ilk maçlar hariç ama adama bize geldi ve muthis oynadi, pek gol atamadi o baska.
Ben Angelov'u seyrettigim kadar mükemmel bir santrafor. Gol atma becerisi var, topu tutma becerisi var, hizli, defansin arkasina çabuk siziyor ve kafa toplarinda çok ama çok hakim. Bence Mehmet'len muhteseme ikili olur.
Diger oyunuculari pek tanimiyorum. Sacede Barbaros eger bildigim su Hollanda'dan gelen Barbaros ise çok savasci ve faydali bir futbolcu yok degil ise bilemem. Ama böyle 1. ve 2. sinif oyunculara ayirma hemen.
Son olarak misal bir Baki Mercimek, Ajax altyapisindan gelmis, Premier league'de 2 sezon geçirmis, Besiktas'ta oynamis bir adam vallahi futbol'dan anlamiyor bence birak 2., ondan 5.sinif bilem olmaz.
|
Aslında bu sitede bu zamana kadar çok fazla kişiye cevap vermedim ama bu sefer vereceğim;çünkü ortada yanlış bir anlama var,Şöyleki ben Angelov,Batak ve Berboroviç'e 2. sınıf oyuncu dedim;bu sözümünde arkasındayım...Ama bu oyuncular %100 sivassporda başarısız olurlarda diyemem..Ben bu oyuncuların geçmişte iyi oyuncular olduğunu ama şu andaki kapasiteleriyle sivassporun ihtiyacı olan oyuncular olmadıklarını demek istedim...Sivasspor B. Uygun ile bu kadar başarılar gördükten sonra şu aşamada taraftara bu tür oyuncuları beğendirmek o kadar kolay değil..Ben de her taraftar gibi sivassporun hata yapmamasını;takımı başarıya götürecek ,90 dak. koşan,başarıya aç oyuncuların alınmasını istiyorum...Zaten şu anda Hürdoğan GAZ. tesine demeç veren hoca Angelov,Berberoviç,Batak ın eğer biz istersek sivasspoara gelebileceklerini ;ama şu anda sivassporun bu oyunculara talip olmadığını söylemiş...Haberde sivassporun 1 yabancı ve 1 yerli oyuncu ile kesin olarak anlaştığı haberi de var..Yerli oyuncu galiba Ceyhun...İnşallah yapılacak transferler sivassporu başarıya götüren transferler olur...