Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: İmzalar Perşmbe Günü
Alt 07.06.2010, 22:25   #19
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 950 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: İmzalar Perşmbe Günü

Bazı arkadaşlar Ceyhun'un meziyetlerini öve öve bitiremiyor..Yalnız unutulan bir şeye var;Ceyhun son 2 yılda ligde kaç maç oynamış...M. Nas belki idare eder diyenler katılıyorum;çünkü son 2 yılda devamlı oynayan bir oyuncu...Untulan bir şeye var;o da Ceyhun'un gittiği her takımada problem çıkardığı...Sivassporda M. Yıldız takımın kaptanı ve ağabeyi konumunda..Acaba Ceyhun M. Yıldız'ın takımdaki ve saha içindeki otoritesini kabul eder mi?Büyük takımlarda;G.S,F.B. ve T.S da oynayan bir oyuncu Ceyhun....Takımda Cihan gibi aynı mevkide oynayan bir oyuncu varken Ceyhun gibi sahada hiç koşmayan,mücadele etmeyen bir oyuncu sivasspora ne verebilir....Sivasspor hem 90 dak. mücadele etsin,koşsun diyoruz hem de miadın ı doldurmuş koşmayan oyunculara kucak açıyoruz...Ceyhun 2-3 yaş daha genç olsaydı hiçkimse gelmesin diyemezdi ama 35- yaşına gelmiş hem de fizik olarak 0 ı tüketmiş bir Ceyhun bizim takıma neler verebilir şimdidden çok merak etmeye başladım...Diyelim Ceyhun ilk 11 de oynadı peki Geçen yılın flaş oyuncusu Cihan ne olacak..2 si aynı anda ilk 11 de oynar mı?2 oyuncu da ilk 11 de oynarsa fazla koşmayan 2 oyuncunun olduğu bir sivasspor orta sahasının durumu nasıl olur acaba?Ayrıca Hoca ben Ceyhun'u yedek bırakırım da diyebilir..O zaman Ceyhun gibi bir oyuncu sivassporda yedek kalmaya razı olur mu? Ceyhun transferi böyle giderse çok konuşulacak gibi...Hocanın işi çok zor..Geçen yıl Ankragücünde Ceyhun ile Hikmet Karaman arasında soğuk rüzgarlar esmişti...Hikmet hoca 2. yarı Ceyhun'u oyuncdan çıkardı diye Ceyhun hocasını protesto etmiş;bunun sonucunda da o günden sonra pek fazla oynama şansı bulamamıştı...Bakalım zaman ne gösterecek İnşallah Ceyhun oynayacağu futbolla beni ve diğer eleştirenleri mahcup eder..Aksi taktirde Ceyhun istenileni veremezse olan sivasspora olur...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla