Cevap: Bakkal'dan Önemli Açıklamalar
'Yetenekli oyunculardan kurulu iskelet bir kadrolarının bulunduğunu, bu kadroyu yapacakları takviyelerle güçlendirmek istediklerini anlatan Bakkal, ''Amacımız olumlu transferler yapıp çok daha güzel bir Sivasspor ortaya çıkarmak. Bu kapsamda çalışmalarımız devam ediyor. Transferde aceleci davranmıyoruz. Daha önümüzde 70-80 gün var'' demiş. '
Mesut Bakkaldan ben şahsen,şu sözleri beklerdim bugün.
'Sivasspor taraftarını geçen sezon çok üzdük,strese soktuk,transferi büyük ölçüde kampın başlayacağı 28 Haziranda tamamlayacağız.Tüm takımla sıkı bir kamp dönemi geçirip,sağlam,güçlü bir kadroyla futbolcular birbirlerine alışacaklar,proğrama göre hazırlık maçlarını yeni transferlerle yapıp lige hazır olacağız.'
Halbuki böyle demiyor,70-80 gün var diyor. Ben doğru bulmuyorum. Sanki 'herkes transferini yapsın,yeni transferlerle kadrosunu güçlendirsinler,eee işlerine yaramayıp da bedelsiz gönderdikleri de olursa onlardan da alırız' gibi bir hava seziyorum,umarım yanılırım. Toplama takımla bu ligde kalırız diyor. Kendisi içi hava hoş.Takım değiştirmeye alışmış galiba. Olmazsa ırakır giderim diye mi düşünüyor?
Tekrarlayayım.Şayet Sivasspor kaleye,defansa 2 ,sol açığa ve forvete bir olmak üzere 5 nokta transferi en kısa zamanda bitiremezse gelsin Bankasya 1. lig. O zaman ise ne yönetim kalır ne hoca,yüzünüze kimse bakmaz.
|