Cevap: Yiğido Suarez'i kaptı!
Forumda iki haftadır okuyanlar hatırlar bu oyuncunun alınması gerektiğini yazıyordum. Doğru ise güzel haber. Yalnız bence aynı takımdan Oliveirayı da almalıyız. İkisi birlikte başarılı oldular,birbirlerini tamamlıyorlar.Uyum sorunu da olmaz. Suarezi tanıyalım biraz. Kaynak: anadoludanfutbol.blogspot.com/
Hakan Şükür tipi golcü
Ricardo Pedriel Suarez / Giresunspor
Ricardo Pedriel Suarez, Bolivya milli takımında da zaman zaman forma giyen ve Brezilya ile yaptıkları bir milli maçta, Elano'ya, Lucio'ya ve bilumum dünya starına karşı gol atma görevi üstlenmiş bir isim. Sezon başında Rumen liginin en güçlü takımlarından Staua Bükreş'ten transfer edilen Pedriel, liglerimizde emsaline pek de rastlanmayacak özelliklere sahip bir santrfor. Uzun boylu ve ince bir oyuncu gibi gözükmeseine rağmen, 1. Lig'in 35'lik tecrübeli santrforlarına dahi ikili mücadelelerde kramponunu ters giydiren Pedriel'in en büyük özelliği hücum presi ve pergel gibi kullanabildiği bacakları sayesinde ileride top tutabilme özelliği. Pedriel ile ilgili görüşlerini Goal.com için paylaşan Giresunspor Teknik Direktörü Levent Eriş oyuncusunu, "Pedriel, gerçekten her teknik adamın kadrosunda görmek isteyeceği bir santrfor, kendisini ben Hakan Şükür'e çok benzetiyorum. Çok çalışkan, takım oyunu oynayan ve çok faydalı bir isim" diyerek övdü. Bu sezon oynadığı 27 maçta 12 gol atan Pedriel de performansıyla TSL'ye göz kırpan bir isim.
Yönetim takım arkadaşı Oliveirayı da alırsa süper olur.
|