Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Suçun sahibi kim?
Alt 11.06.2010, 20:01   #27
birolsvs58
Yiğido

47 Mesajına 56 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 640 birolsvs58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Suçun sahibi kim?

arkadaşlar yönetimi niçin suçluyorsunuz iki sezon ligin tozunu atan sivasspor ve bülent hoca deyilmiydi yönetimde ona güvendi tam yetki verdi hocada kendini birşey sanıp havalandı en iyi futbolcuları gönderdi aldığı topçularda fiyasko çıkınca hazret kaçtı denize düsen yılana sarılır mantığıyla gelenlerde tutmadı ve çok sıkıntılı bir sezon geride kaldı çok şükür,bu sene öyle hatalar olacağını sanmıyorum ceyhunun tecrübesiyl çok faydalı olacağına inanıyorum bizim takımımızın yıldızlara ihtiyacı yokki bize görev adamı lazım m ehmet gibi cihan gibi nas gibi ceyhun gibi tabi oynarsa oynayacağına inanıyorum bir defana birkaleci alırsak daha iyi olacağımızı düşünüyorum karamsarlık bize yakışmaz bize yakışan sivassporumuza nasıl faydalı olabilirim olmalı mesela konbine alalım, sivasspor ürünlerinden alalım her yerde takımımızı savunalım çekirdek yemiyelim hiç birini yapamıyorsak bağıralım rakibin sivasa geldigini hatırlatalım bunlarıda yapamıyorsak ikiyüzlülügü bırakalım gerçek gönülden sivasspolu olalım yeter
birolsvs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla