Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yasin takımdan ayrıldı
Alt 13.06.2010, 23:16   #60
esrarengiz
Acemi Yiğido

esrarengiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 102 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 esrarengiz ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Yasin takımdan ayrıldı

dogru haberse sevindim buna ama merak etttigim baska takimami verdiler yoksa hadi yasinim belese isdedigin takimami git dediler hic olmazsa 200 300 para alinda bir seye benzesin bari.... bu kadarinada pes mecnun baskanim sen boyle bir sey yapmassin ama nasil oldu bu hayirdir acaba yonetimdemi bikti yasinden en guzeli belayi gonderelim zararin neresinden donersek kardir hesabi>) gercekten bu gun ku en guzel haber buu tum sivas spor camiasina hayirli olsun..... bu arada yasine tesekkur eden arkadaslarda var emeklerinden dolayi ya siz mac seyretmiyorsunuz yada ezbere yaziyorsunuz acin bakin son 10 hafta maclarina yasin olmasa fark atacagimiz takimlar yasin oldugu icin ya bizi yendiler yada berabere kaldik... yedigimiz gollere dikkatli bakarsaniz sadece yasinin yuzunden en az 20 gol yedik bunu unutmayalim lutfen rahat bir sekilde ligde kalacamiz yere yasin gibi ruhsuz bi adamin yuzunden bu iskenceleri cektik..... ALAYINA ISYAN OLUMUNE SIVAS SPOR .......... yasin turkiyede sana takim yok gozum sen avrupaya git en iyisi o zaman anlarsin ihanetin ne demek oldugun... orada seni boyle rahat rahat gondermezler futbol hayatini bitirirler seninn) sen dua ett mecnun baskan gibi bi baskan var sivas sporun basinda ben olsam ne bonservisini verirdim ne belese gonderiridim 3 yil evde otur sonrasi zaten bitmis demektir))
esrarengiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla