Alıntı:
akkuzu Nickli Üyeden Alıntı
Biz bu kafayla gidersek avrupa kenti oluruz.Şu sitede stad sözü verildi sırf hükümet tarafından verildi diye en az 10 kere siyasi malzeme yapıp karalama kanpanyası yapıldı bir çoğu stad bahane siyasi hınçlarını kustu,hem sivası 4 yıl içinde hiç kimsenin yapmadığı kadar iş yapan (İçme suyu barajı,Doğal gazın al yapısı,Asbestli içme suyu boruları değişimi,Aksu projesi,paşa fabrikası düzenlemesi,İstasyon caddesi düzenlemesi,bankalar caddesi düzenlemesi,tarihi eserlerin bakımı ve çevre düzenlemesi,27 haziran,oguzlar vs park düzenlemesi,pünzürük deresinin kapatılması daha vs.vs)sami aydına ne oldu demekki çalışmaylada birşey olunmuyormuş.Niye hala sahpsiz diyorsunuzki süper bir belediyemiz var kayseri kadardamı olamıyoruz doğan bey yapar artık.Siz devam edin siyasi kinlerinizi kusmaya belki tatmin olursunuz
|
1) içme suyu projesi demişsin hangi içme suyu projesi anlamadım eğer 4 eylül barajını kasdediyorsan bu barajda geçmiş 4 hukumetinde katkısı var bu barajda AKP NİN veya belediyenin katkısı %5 iyi araştır bak
2)doğalgaz alt yapısı diyorsun benim iştigal ettiğim konuya değindin bende sana açıklayım doğalgazı
sivasda sidaş doğalgaz a.ş istanbuldaki hangi kurumun iş ortayı bu kurum büyük başlardan kimin akrabasının firması bunuda araştır
erzurum,erzincan,tokat,amasya, çorum,çevre illlerdede gaz yapılıyor doğalgaz abonelikden sivaslının cebinden ne kadar fazla para çıkıyor bu paralar nereye gidiyor bunuda iyi araştır
birde doğalgazın alt yapısını belediye yapmadı sivaslıyı suya çamura mahkum etti
3)değerli akkuzulu hemşerim asbest borular demişsin sivası asbest boru batağına sokan sayın temel karamollaoğludur
bunların %80 lik bölümünü sayın osman seçilmiş değiştirmişti geriye kalan kısmını sami aydın değiştirdi ALLAH ondanda razı olsun biz sivasa bir çivi çakan siyasi görüşü ne olursa olsun unutmayız bir önceki yorumumdada isimlerini vede siyasi partilerini ifşat ettiğim gibi
4)aksu projesi ,parklar bahçeler kaldırımlar bir belediyenin yapacağı yegane işlerdir biz belediyeden fabrika istemiyoruz zira fabrika özel teşebbüsün işi gelişen dünyada.
sami aydın birde şunu açıklasın aksunun maliyetinin kaç lirasını AKP hukumetinden aldı kaç lirasını iller bankasından kredi kullandı sivası kaç yıllığına iller bankasına mahkum etti
yazık değilmi yeni belediye geldi 250.000 tllik beton attı yeniden yapılan aksunun tabanına 22.000 tlye yel değirmeni yaptık çokmu ihtiyacımız vardı
biz yinede ALLAH razı olsun diyoruz
birde sen AKP partilinin verdiği şiddetle yanlış cevap vermişsin biz veya şahsın ben belediyeyi eleştirmedim hukumeti eleştirdim sen bana belediyeden örnek veriyorsun
isterim bu yazımı oku bana cevap ver sayın apdullatif şener gittiğinden sonra sivasa yapılan hukumet yardımlarını açıkla bende sana sivasdan giden kurumları
sivasa yapılması kararlaştırılan hastaenelrin hangi ile gittiğini
vede birçok yatırımın neden sivasa yapılmadığını açıklayım
biz ne istiyorsan kesemize istemiyoruz sivasımıza istiyoruz
stadyum konusunda ise tekrar görüşüm sivasın stadyum sorunu yok başbakanda sivasa yatırım için değil tokiye istihdam sağlamak için stadyumu söyledi birde seçim vaadiydi
eğer AKP li vekkiller sivasa hizmet etmek istiyorsa başbakanı tokiyi stadyum işinden vazgeçirsin sayın apdullatif şenerin sivas için projelerini biran önce halletsinler 4 tane akp vekili bir chp vekili kadar olamadılar yazıklar olsun
son sözüm istanbul il başkanını arayıp istanbulda fazla sivaslı belediye başkanı aday istemiyorum denen bir başbakandan sivasa ne hayır gelir
apdullatif şenere şahsi kinini sivasdan çıkartmak bir başbakana yakışırmı