|
Acemi Yiğido
15 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 603 
|
Cevap: STADYUM ÇİLESİ!!!
stadyum yapilacakmis,yirmibesbin kisilik yapsinlarmista,arkadasim kusura bakmada,bizim stadimiz zaten suanda alir,25bin kisi,dört eylül stadini belesten hibe edek diyosun yeni stat yapilirsa,25 bin kisilik dörteylülden iyimi olacani zannediyorsun sen,dörteylül stadinin yeri cok deyerli bunuda bil,o stat sehrin göbeyinde yeni stat yapilirsa sana yaparlar dagin basindan bi stat kapastesi yirmibesbin kisilikmi al sana stat derler,ne oldu tayybiniz yaptiracaktiya stat,allah onu bildiyi gibi yapsin,allahindan bulsun demiyorum iyilik bulur seytanindan bulsun,acin artik gözünüzü gerci ne acacaksiniz yarin secim olsa gelir stat yaptiracam der sizleri gene kandirir,yok öle yagma yapiliyosa otuzbesbin kisilik stat 25 bin kisilik stat icin ben dörteylülü deyismem,tayyibe güvenipte oy verenler,düsünsün,simdi,tayyip trabzona 45 bin kisilik stat yaptiriyo,adamlarin nufusu sivastanda az neymis sivasin seyircisi yokmus,onu benim külahima anlatsinlar sivasta hergün kactane cocuk doguyo bunuda biliyolarmi,onu diyenler,on sene sonra ellibin kisilik statta sivasa yetmet,artik yeni nesil eskiye nazaran futbola daha düskün,sivasin kapasitesi yok diyenler bunuda düsünsün,ayrica sivasin seyircisi illaki statda sivasi destekleyecek diye bisey yok ben almanyada yasiyorum,fanatik sivassporluyum,her izine gelmemdede sivasin bütün maclarina giderim,benim gibi kacbintane gurbetci sivassporlu var,brakin bu isleri arkadaslar dört eylül stadinin yerini satsan,sadece gidip bizim sivasspora karsiyadan tarla alsan yeni bi stat yaptirsan brakin otuzbesbin kisilik stadi ellibin kisilik stadida rahat yaparsin,birileri sadece bu isten,rant salamak istiyo,kasalarini doldurmak istiyo,memurdan her ay kesiliyo,sivasspora yardim,en az bes tl isciden kesiliyo sivasspora yardim,enaz bes tl.memurdan kesiliyo sivasspora yardim,en az bes tl,ayda kesilen para bunlar.emekliden kesiliyo enaz bes tl sivasspora yardim,sivasta yasayan isci memur ve emekli cogu diyecekki ya benden kesmiyolar,onlara kesinti derler arastirsinlar o kesintinin bi kismi sivasspordur,kesilsinde sivasspora can feda,ama beyler bu paralar nerde,yok stat yaptiracak paramiz bile yok,belkide bu paralardan sivassporun haberi bile yok,tayyip yaptirmiyosa versinler dörteylülü sivas halkina sivas halki yaptirsin,ayakkabi boyacisi bile sivasspor icin para vereceyinden eminim,saygilar,yani uzun lafin kisasi dört eylül gibi bi yeri veripte en az otuzbesbin kisilik stat yapmayacaklarsa yapmasinlar kardeysim,ne anlami kaldiki daha stat yaptirmanin,saygilar,burda sölediyim iddalarida arstirabilirsiniz ben isim gereyi kisa bi arastirma yaptim,hakli oldugumu göreceksiniz,
|