16.06.2010, 20:49
|
|
|
Yiğido
94 Mesajına 143 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 630 
|
Cevap: Hedefli bir takım olacağız
[SIZE="5"]  ya arkadaşlar ne iyi ne harika ne güzelinden bahsediyorsunuz bu seneye kadar biz hep en tepeye zirveye oynarken hatta şampiyonluk iddiasıyla lige başlıyorduk en azından iddiamız vardı hoca resmen ben ligi ilk onda bitirsem daha başka bişey istemem diyor ve herkes bravo hocam diyor takıma ikinci liglerden oyuncu alınıyor herkes gelecek vaad ediyor diyor yaw yapmayın arkadaşlar pollyanna masallarında gibi davranmayalım durum gittikçe ciddileşiyor 3 adam aldık biri bankasyadan biri isviçre mi isveç mi ne karın ağrısıysa onun ikinci liginden biri de bu sene bizim gibi son anda ligde kalan bi takımdan ben ceyhuna bende sevindim ama bu adamlar yetmezzzzzz hoca şimdi çıkmış bide bi kaleci bi stoper yeter bize diyo laa ne yetiyo aloooo ewet hoca sana yeter çünkü sen zaten ligte kalmayı başarı sayıyosun ama bu Büyük SivasSpor'umuza yetmezzzzz ligde kalmak senin için kafi olabilir zaten en büyük başarında ligde kalmak ama bu bizi kesmez hocaaaa biz başarıya alıştık artık bu yapılan açıklamalar bu yetersiz transferler resmen felaket geliyor diyoooorrr ya bakın herşey daha kötüye gitmeden bi şekilde eğer benim gibi düşünen başka arkadaşlar da varsa bir sesimizi duyurmak için bi formül bulalım ama siz hala yok bu gidiş iyi diyosanız Allah Razı Olsun herkesten yinede ne diyim izleyinde hov-canız bizi ne kadar mesut ediyo görün ama tadını çıkarın çünkü bu hoca bizde ikinci devreyi göremez oooffffffoofffffffffff :ma d: [/SIZE][/SIZE]
|
|
|