24.06.2010, 19:32
|
|
|
Yiğido
114 Mesajına 185 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 649 
|
Cevap: Digitürk'den 5'er Milyon Dolar
Alıntı:
pover58 Nickli Üyeden Alıntı
bol keseden atmak kolay herkes transfer begenmiyor kimi alalım beyler isterseniz messiyi kakayı ronaldinyoyu ......alalım.kaç kuruş verdiniz takımada yönetimi begenmiyorsunuz bravo yani yönetim geregini yapıyor begenmiyen gider yönetime girer o zaman görür kim pinti kim tutumlu. bir maçın gideri sivasspora kaça mal oluyor fikriniz varmı.kulübün masrafları topçuların alacakları nerden geliyor bilen varmı.bir sezon kaç para gelirimiz ne kadar giderimiz var bilen varsa söylesin .tüm gelirimiz lig tv ve federasyondan gelen para başka ha bide meydanda kapalı garajımız var başka bide yönetimin cebinden çıkarıp verdigi paralar .başka varmı yok öyleyse boş boş konuşmanın kimseye faydası yok bekliyecek görecegiz bize düşen sadece kombine almak.gerisi yönetimin işi.
|
gardaş nerden gelir geldiğini sayıyım mı
1- şampiyonlar ligine katıldığımız için aldığımız para
2- taraftardan yardım yardım diye kontör topladılar 3-4 milyondan fazla
3- her sene digitürk ten aldığımız paralar.
4- satılan maç biletleri.
Hepsini geçtim tamam borcuda olabilir onada lafım yok adam akıllı gs den fb den bjk den 1-2 oyuncu getirsek bu kadar gelirden neyimiz eksilir ki her kulübün borcu var. Şunuda ekleyim bu seneki transferler önceki senelere göre daha iyi ama en az 1 tane kaliteli oyuncu almamız lazım. hep 2. ligden oyuncu alıyoruz bu böyle yürümez bunu sende bende çok iyi biliyoruz.
|
|
|