Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Otyakmaz'a Kırgınım
Alt 02.07.2010, 11:15   #55
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 790 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Otyakmaz'a Kırgınım

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben senin dostun degilim bu bir,Mecnun baskanin bildigi bir sey varki o sahsi aramiyor bu iki, dedigim gibi o sahis Arjantin Cumhurbaskani olsa benim icin hic birsey ifade etmiyor; cünki ben TC VATANDASIYIM buda üc.
yav şimdi sen türkiye cumhuriyeti vatandaşıyım ı büyük harflerle yazdın. neyi kanıtlamaya çalıştın. şimdi başkası küçük harflerle yazarsa onlar türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmayacakmı).aslında senin yorumunda ırkcı,kafatascı bir zihniyet var.senin sivaslı anlayışın şu. milliyetci olacak,muhafazakar olacak,türk olacak,müslüman olacak v.s v.s.kısacası bunların haricindeki insanlar sivaslı değiller. bu senin bilinçaltındaki net zihniyetin. ama açıkca söyleyemiyorsun.adamı eleştirmenin altındaki yatan en büyük neden ermeni olması. buna yok hayır dersende kendini kandırırsın.adam dünyaa futbolunun vitrininde önemli bir görevde ve sivaslıyım demeklede övünüyor ve yardım etmek istiyor senin yorumuna bak. yardımı nasıl yapmalı sence. başkana veyaa yönetime haber vermeden futbolcuya git sivassporda oyna mı demeli. biraz mantıklı bakın olaya. kendinizi aşın artık.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla