Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Gurbetçiler ile yollar ayrıldı
Alt 06.07.2010, 19:40   #27
57babasivas
Tecrübeli Yiğido

128 Mesajına 164 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 654 57babasivas COK SEVILEN BIR KISI57babasivas COK SEVILEN BIR KISI57babasivas COK SEVILEN BIR KISI57babasivas COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Gurbetçiler ile yollar ayrıldı

bence mesut hocayla yolarin ayrilmasi lazim bende harunla konuştum banada hoca takimdan gençleri yoluyor diyor bendedim mesut hoca gençlere şans veriyor dedim oda bana yok öyle birşey mesut hocayla kesinlikle yolar ayrilmasi lazim bunun örnegini geçen sene gördük tum 30 sylla 28 balili 31 murat erdugan 32 giydi bize geldinde herede bildim kadariyla muhamet ali 34 onlarin gitti takimi gençleştirmeye aldilar busene 100 90 derece döndüler bence busene düşçek takimlardan biri sivas yanliş bir trasfer izliyoz önce takima gençler yerleşmesi lazim artik takim bu gidişte kesin düşer hiç gençler kalmadi hep yaşli adamlar 90 dakka kaldiramaz bence memut hocayla kesin yollar ayrilsin hep kendi takimini yerleştiriyor buda hiç iyi birşey deyil muhsin hoca bundan daha iyidi adam aldi puan 20 di 17 maçta sinirda kaç 40 nasil oluyor adam başarisiz bence o kalsaydi busene sivas bir kat daha iyi olurdu çok iyi bir perfonmas gösteri yordu belki takim kurmakta biraz yanliş olsada adam hak edene forma veriyordu hafta boyunca o ilgiliniyordu biz deyil ondan muhsin hocanin gittine üzüldüm bizi gençlere şans veren olsun il sene isterse bizi 15 ci sirada bitirsen ondan sonra çitayi yükseltir zaten bir hoca bir sene de hiç başarili olamaz ertugrul salam 1 5 sene de başariya ulaşti hem takimdada çok genç var bizde hiç yok olanlar oynamiyor zaten
57babasivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı 57babasivas'a Teşekkür Ediyor...