Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Gurbetçiler ile yollar ayrıldı
Alt 06.07.2010, 23:11   #32
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 932 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Gurbetçiler ile yollar ayrıldı

Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
rahman ile harunun geldiği konu açılınca ben bu iki gurbetci futbolcu bizim futbolcumuz değil demiştim.
yine diyorum bizim futbolcumuz değil ben onların 50 yakın idmanını izledim kesinlikle 2.lig b katogorisi futbolcuları bank asyada dahi oynayacak kapasite yok
gönül isterdiki oynasınlar memleketimizin çocukları ama bu arkadaşları bülent hoca oynatmadı,muhsin hoca oynatmadı,mesut hoca oynatmadı üç hocanında üçüdemi futbolu bilmiyorr
burda rahmanla harunun gitmesine kızan bir kaç arkadaş yönetimede neden yıldız oyuncu almıyorsunuz diye yorumlarındaa veryansın ediyorlar
bende bunu anlamıyorum bune perhiz bune lahana
sivasspor profosyonel bir kulup duygusallığaa gerek yok formayı hak eden kazanır giyer kimse kimseye şans vermez yeteneklerin hırsın varsa çalışır kazanırsın
Gardaş Rahman'la Harun'un 50 e yakın idmanını nerde izledin merak ettim de...Sen Freiburg da mı yaşıyorsun?Niye Banka Asya,A lig topçusunu küçümsüyorsun;G. Gönül,M. Topal,Selçuk,Tuncay gibi yıldız oyuncular hep 2.ve 3.liglerden gelmedi mi?Ben bu oyuncunun başlığı açılınca youtube taki videolarını izledim...Videolardan bir oyuncunun iyi olduğu nasıl anlaşılır diyebilirsin ;doğru şunu söylemek gerekir eğer bir oyuncu iyiyse onun topa vuruşundan,pas vermesinden artı boş alan yaratmasından bile anlaşılır..Bunu futbol oynayanlar ve az çok futboldan anlayanlar bilirler..Ayrıca bu Oyuncuları Paf takımızla Konya Paf takımının maçında stattta canlı olarak da izledim...Bilhassa Rahman'ı mercek altına aldım...Rahman bu maçta gol atamadı ama,sahada basmak alan bırakmadı;pres yaptı,şut attı,kafa toplarına çıktı,frikik tatı,şut attı;rakip stoperler onun ku-orkusundan ileri çıkamadı.......Kaldı kİ eğer biraz zahmet olacak ama araştırma yaparsan Rahman'ın Almanya paf liginde gol kralı olduğunu,ligin en iyi forveti seçildiğini ,Friburg PAF takımıyla Almanya Şampiyonluğu yaşadığını artı Almanya U-19 takımıyla 2008 de Avrupa U-19 şampiyonası Finallerinde Şampiyonluk yaşadığını da bilmek gerekir diye düşünüyorum... Acaba Almanya Genç Milli Takım Hocaları Bu Oyuncu Yeteneksiz ise niye milli takıma çağırdılar?Almanya da sayısız iyi oyuncunun olduğu bir ligde paf liginde gol kralı olmak ve milli takıma seçilmek o kadar kolay olmasa gerek...İnşallah sivasspor bu oyuncuları kiralık vermiştir;bu oyuncular takımdan tamamen uzaklaştıldılarsa bu sivasspor için ilerde hiç de iyi olmayacak;bu konuda çok iddialıyım;gelecekte eğer sakatlık,hastalık gibi bir sorun yaşanmazsa bilhassa Rahman'ın çok iyi bir oyuncu olacağına,iyi takımlarda oynayacağına inanıyorum...İnşallah kaybeden Sivasspor Olmaz!
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...