Cevap: Son gözde Martin Pulido
Ne güzel değil mi arkadaşlar siteye yine heyecan geldi...Fanatik gazetesi geçen yıl da Onyewu,Arjantantinli bir oyuncu adı Civelli idi galiba haberlerini de yapmıştı ama ne hikmetse bu transferlerin hiçbiri olmadı;sivasspor nerde kelepir oyuncu varsa transfer etti,sonuç kümede zor kaldık...Bu oyuncu en azından belli bir kariyere sahip arkadaşlar;düşüşe geçmişte olsa İspanya liginde büyük takımların tozunu yuttuğuna göre eğer gelirse mutlaka defansı toparlayacaktır diye düşünüyorum...Boyu bosu da yerinde bir oyuncu...Keşke getirebilsek bu oyuncuyu..İspanya,İtalya liginde Maldinilerin ,Cannavaroların 38-39 yaşlarına kadar oynadığı bir dönemde 31 yaşındaki böylesine tecrübeler yaşamış bir oyuncu sivassporun defansının emniyet sübabı bile olur..Yeterki bu oyuncuda disiplin sorunu olmasın...Benim daha önceki mesajlarımda takıma hep yaşlı oyuncu alıyoruz takım yaşlanıyor sözümün hala arkasındayım bu iyi biline..Ben sadece sivasspor yaşı başına gelmiş ununu eleğine asmış oyuncu alamayalım,eğer sakatlık ve disiplin sorunu varsa hiç almayayım demek istiyorum...Ayrıca takımın yaş ortalamasınında çok yükselmesine de karşıyım ;takımda tecrübeli oyuncularda olmalı genç oyuncular da...Takımda bilhassa koşan,mücadele eden oyuncuların genç ve dinamik oyunculardan olması takımın mücadele gücünün de daha iyi olmasını sağlar....Pulido nun bonservis bedeli 2milyon euro olarak gözüküyor,sivasspor gibi takımlar için az para da değil...Keşke geçen yıl yönetim sezon başında paraya kıyıp 3-4 tane böyle oyuncu transfer edebilseydik belki de geçen yıl yaşananların hiçbiri yaşanmayabilirdi....Ben bu oyuncuyu Mesut Hocanın istediğini düşünüyorum..Eğer yanılmıyorsam Bundan 4-5 yıl önce Mesut Hoca Olimpik milli takımızın da hocasıydı..O takımımız İspanya'nın Almeria kentinde yapılan Akdeniz Oyunlarına katılmıştı..O şampiyona da Olimpik Milli Takımımız Akdeniz Oyunlarında İspanya ile Hem grup maçlarında hem de finalde 2 kez karşılaşmış ve takımımız İspanya'ya 1-0 yenilerek 2. olmuştu..Martin Pulido İspanya milli takımınında kadrosundaki oyunculardan biri olması muhtemel...Hoca Pulido'yu o maçlarda izlemiş olabilir...Benim ki tamamen varsayım ama Sivassporun defansa çok iyi bir isimi almayı istemesi de isabetli olacaktır...Çünkü gelecek oyuncu mutlaka Sedat,Diallo,Murat'tan daha iyi olmalı...Bu oyunculardan daha iyisi alınmayacaksa niye transfser yapalım...Bakalım Fanatiğin haberi bu sefer doğru çıkacak mı;yoksa geçen yıl ki haberlere mi benzeyecek?
|