Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sitemiz Hakkında Görüş ve Önerileriniz
Alt 23.07.2010, 18:42   #95
28 EYLÜL 2009
Yiğido

65 Mesajına 83 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 589 28 EYLÜL 2009 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sitemiz Hakkında Görüş ve Önerileriniz

Alıntı:
kiNgSiZe58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
dostum neden herseyi büyük harfle yaziyorsun? Bagriyorsmusun cagriyormusun belli degil. Forum kurallarina Uyalim lütfen.!
Alıntı:
ahmet_200655305 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
capslock acık kalmıs ne farkeder . arapça deil ya
Alıntı:
28 EYLÜL 2009 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben bir üye olarak ne yazdığını anladım. Çünkü sen Türkçe yazdın. Eğitimlerimizde çocukken büyük harfleri ve küçük harfleri derslerimizde gördük. Hatta büyük harflerle ve küçük harflerle yazılar yazdık kara tahtalara, ödevler yaptık karanlıklarda bu konuyla ilgili. ATATÜRK eğitim alacak benim çocuklarım dediyse inceldiği yerden kopar. ATATÜRK bu eğitime onay vermiştir. Bir Türk olarak okumayı ve yazmayı öğrendiysek heryerde Türkçe olduktan sonra yazabiliriz. Biz küçük ve büyük harfleri heryerde kullanırız. Sanmıyorum sitede büyük harflerle yazı yazmanın yasak olduğunu. Bu site öyle bir hata yapmaz. Yoksa şikayet edilmesi durumunda 6 ay kapatma cezası alınabilir. Ne yanı güzelim Türkçemizi büyük harflerle buraya taşıyamayacakmıyız. RÜŞTÜ ELMAS öyle bir kural almamıştır ekip arkadaşlarıyla. Veya yukarıda kural var diyen arkadaşımız haklıysa ve kural varsa, O kural kısa sürede kalkacaktır. Bir TÜRK olarak böyle düşünüyorum. SAÇMA BİR TATIŞMA...

aA bB cC : KATILIYORUM ARAPÇA DEĞİL....
Bu tartışmaları sonlardırmanız gerekmektedir sayın site yönetimi. Bir TÜRK olarak dikkatimi çekti. Teşekkür ederiz. YAŞASIN TÜRKÇE...

http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29636
28 EYLÜL 2009 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla