Cevap: Tshabalala Sivasspor'a mı ?
Tsahabalala başlığı için tam 64 arkadaşımız yorum yapmış,Çok ilginç değil mi?Tsabalala için bizim futbolumuz değil,biz de oyanayamaz şeklindeki yorumları çok komik buluyorum..Bu arkadaşlar herhalde dünya kupasında G.Afrika'nın maçlarında oynayan Tsahabalal'yı iyi izlememişler...Tsahabalala sadece sol kanatta oynayan bir futbolcu değil arkadaşlar kulübü Caiser Chiefe de orta sahada oyun kurucu olarka da hatta forvetin arkasında oynayıp süpriz goller atan da bir oyuncu...Kedi uzanamayacağı ciğere mundar dermiş...Bizim arkadaşlar da isteyip de alamadığımız bir oyuncuyu için bu tür laflar etmemeli...Bu oyuncu bizde oynayan Erman'ın yerinde oynayan bir oyuncu;Erman''la bu oyuncuyu bir karşılaştırın bakalım,Erman bizde geçen yıl ne yaptı;kaç gol attı,kaç tane gol pası verdi,Erman kaç defa bırakın A milli takımı ümit milli takıma çağrılmış;Tsahabalala ise nerden bakarsanız bakın Caiser Chife takımı ile Afrika Kupa Galipleri Kupası ve lig şampiyonluğu yaşayan ve kendi takımında sürekli oynayan istikrarlı bir oyuncu..Keşke bu oyuncuyu alabilsek....Bilhassa içerdeki maçlarda bu oyuncu tribünleri ayağa kaldırır...Sizi bilmem ama ben aynı mevkide oynadığımız Erman'ın oynadığı maçlarad heyecanlanıp da hiç ayağa kalkamadım...Lütfen Yapacağımız Yorumlara Dikkat Edelim;Biraz Araştırma Yapıp da Ona Göre Yorumlar Yapalım....
|