Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor 3 - Cambuur S.C 0
Alt 31.07.2010, 01:26   #31
57 Mehmet
Tecrübeli Yiğido

57 Mehmet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

169 Mesajına 255 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 671 57 Mehmet BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Sivasspor 3 - Cambuur S.C 0

Alıntı:
kadirakin58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bazıları "2 lig ekibini yendiysek başarı mı şimdi bu" gibi şeyler demişler. hollanda'nın dünya kupasında final oynadığını düşünürsek hollanda ligindeki 2 lig takımlarından bir çoğunun bizim süper ligi takımlarımızın birçoğuna denk olduğunu düşünüyorum. Hem zaten ne olursa olsun başarıyı küçümsemeyelim, başarı kime karşı olursa olsun takımımızı alkışlayalım ki, takımımızı daha büyük başarılar için motive edelim.
bende senin düsüncelerine katiliyorum,bugün orada besiktas galatasaray fenerbahcede olsaydi sivasspor kadar oynayamazlardi.ben o büyük denilen takimlarin almanyanin 3 ve 4 lig takimlarina karsi maclarini cok izledim,nasilda zorlandiklarini iyi biliyorum.sivasspor bugün cok mükemmel oynadi sahada basmadik yer birakmadi rakip topa bile sahip olamadi.bu oynadiklari takim dedigin gibi hollanda 2.liginde yer aliyor bende inaniyorumki bu cambuur takimi bizim süper ligde yer alan cogu takimlarindan iyi bir takimdir.birde unutmayalimki cogu futbolcularimiz bu macta yer almadi Mehmet Yildiz,Kamanan,Hayrettin,Ceyhu n......
57 Mehmet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 57 Mehmet'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...