Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı değerlendiriyoruz..
Alt 09.08.2010, 07:32   #20
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1499 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Maçı değerlendiriyoruz..

Ben Mehmet Yıldız hakkında konuşmaya başlamak istiyorum. Çok kötü bir performans sergiledi. Bir penaltı kaçırdı bir çok topu ezdi. Ceyhun kafayı kaldırır kaldırmaz ilk önce Mehmet Yıldıza bakıyor daha sonra diğer arkadaşlarını kontrol ediyor. Ama Mehmet Yıldızı aşırı derece kötü buldum. Geçen sene bizim son haftalarda ayakta tutan adam gitmiş yerinde çok başka bir adam gelmiş. Çok seri bir şekilde toparlanması lazım.
Cihan çok çok iyi. Ama yedek takımla oynadığı için bir kaç fantezi yaptı ama olur o kadar. Deniss İvanovs şimdilik çok iyi ama partneri önemli eğer tandemindeki oyuncu Sedat iyi olursa oda iyi olacaktır. Kanatlarımız idare etti. Ceyhun ise çok iyi umarım her hafta bu şekilde oynar.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda adres58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...