Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: SİVASSPOR-Galatasaray
Alt 10.08.2010, 08:14   #83
ykorkmaz
Yeni Yiğido

16 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 638 ykorkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: SİVASSPOR-Galatasaray

4 eylül belediye macını seyrettım..Gerçekten bu takımdan ümitlendim...Galatasarayı da yeneceğimize inanıyorum.. Takımda Tek eksik var Taraftar eksiği onuda tamamlarsak takım gerçekten süper olur...Sivas insanınıda anlamıyorum açıkçası takım Sezon açılıs yapıyor tüm sivas davet ediliyor. stadda kimse yok. Sivaslıya sordugumdada cevap ben takıma küstüm.acaba diyorum bendemi bir sorun var ben niye hiç takıma küsemiyorum .. benimde canımın sıkıldıgı zamanlar oluyor ama bunu takıma küserek deılde stada gelıp bunu hep bırlıkte dıle getırerek çözüm bulacagımızı düşünüyorum. bu takım sahada ki futbolcuların yada teknık heyetın takımı deıl SİVAS ın takımı... bızım sahıp cıkmamız lazım onlar parasını alır giderler.. özelliklede sözüm esnaflara carsıda soruyorum Sivas Süperlige cıkmadan nasıldı işler cıktıktan sonra nasıldı dıye.. valla nerdeyse %99 u arttı dıyorlar ama stada gelıp sıvası destekleye kac kişdir en fazla %10 Bizim insanımız alışmış Armut piş Ağzıma düş olayına.. kısacası Sivasspor Bizim takımımız Ve Bizim olanada Sahip Çıkmamız lazım ..
ykorkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır