Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Mesut hoca ile ilk röportaj
Alt 13.08.2010, 00:57   #7
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 771 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Mesut hoca ile ilk röportaj

Öncelikle röportajı gerçekleştirmede emeği geçen herkeze teşekkür ederim.

Mesut hocamızın siteyi takip etmesi cok güzel birşey inşallah dikkatede alır bizi.

İlk önce su konuya değinmek istiyorum: Hocamızın eski takımı Manisaspor taraftarları "mesut hoca transfer yapmadı bu kadro bize yeter dedi üç beş maç oynadıktan sonrada bu kadroyla bu kadar olur dedi ve bırakıp gitti" şeklinde yorum yapıyorlar.Biz ne kadar takımımızı bilsekte böyle birşey başımıza gelir mi?

Giden futbolculara sevindiğimizi belirtmiş hocamız doğru yasin ve petkoviçin gitmesine çok sevindik bayram ettik doğrudur.Ancak Musa Aydının yeri doldumu ? Takımda kanat oyuncusu varmı ?(Bence musayı bırak sezerin bile yeri dolmadı ya)

Sivasspor taraftarı geçen yıl hayal kırıklığına uğradı bu yıl böyle birşey olursa taraftarımızın tepkisi ne olur.
hocamızın cevabı ne olur.
yönetimin cevabı ne olur.

Dilerimki bunları sormak zorunda kalmayız.Mesut hacama basarılar diliyorum ve teşekkür ediyorum.

NOT:Sivasspor taraftarı Sivassporla yatıp Sivasspor'la kalkıyor demiş hocamız evet çok doğru zaman geçmiyor ya lig bi başlasaydı
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Respect58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...