Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Tshabalala’da fiyat pazarlığı
Alt 18.08.2010, 09:00   #222
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 781 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Tshabalala’da fiyat pazarlığı

Bu transfer olmaz suna bak adamların istediği paranın yarısını bile vermiyorlar.Biz bugüne kadar omotoyossiler,namouchiler,more nolar gelecek diye cok sevindik ama hepsi fıs çıktı.Sebep hep para oysaki iki yıl kafaya oynadık,yardım topladık,yayın gelirleri,maç başına verilen paralar falan filan o kadar para nereye gitti bilen varsa söylesin.Bu yönetimin transfer politikası belli yaşı 30u geçmiş olacak,kelepir olacak hemen sözleşme imzalanır ozaman.bugüne kadar benim bildiğim sadece cihan yılmaza 750 milyar verildi. Onunda kalitesi ortada.Eğer bu takım bu yıl başarısız olursa taraftarın diyeceği şu gittiniz yaşlı kelepir adamları getirdiniz böyle oldu.Yönetimin bahanesi ne olacak onuda merak ediyorum.Ben umudumu kaybettim şahsen umarım beni şaşırtırlar ve bu transfer olur.
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Respect58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...