Tekil Mesaj Gösterimi
Mesut Bakkal geldi dertler bitti
Alt 23.08.2010, 18:12   #1
rivaldo58
Yiğido
 
rivaldo58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 05.01.2008
Yaş: 39
Mesajlar: 306
Thanks: 21
192 Mesajına 334 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 684 rivaldo58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Pfeil Mesut Bakkal geldi dertler bitti

Sivasspor, Mesut Bakkal ile sevinmeye devam ediyor..



Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor, Mesut Bakkal'ın teknik direktörlüğü döneminde hiç yenilgi yüzü görmedi. Antalyaspor beraberliğinin ardından Sivasspor, Bakkal döneminde 8 beraberlik ve 2 (1'i hükmen) galibiyet aldı.

Yeni sezona Galatasaray'ı 2-1 yenerek fırtına gibi başlayan Sivasspor, geçtiğimiz cumartesi günü Medical Park Antalyaspor ile deplasmanında 1-1 berabere kaldı. Sıcak ve nemli havaya rağmen Antalya'dan puanla dönen kırmızı beyazlı ekip, bu sonuçla Mesut Bakkal döneminde yenilmeme serisini de sürdürmüş oldu.

Geçen sezon çok kötü bir dönem geçiren Yiğidolar, ligin 27. haftasında teknik direktörlük görevine Mesut Bakkal'ın getirilmesinden sonra ligde kalmayı başarmıştı. Geçen sezon Bakkal'ın görev aldığı 8 maçın 7'sinde berabere kalan takım 1 maçı ise hükmen galibiyetle tamamladı. Sivasspor, yeni sezonun ilk maçında ise Galatasaray'ı yenerek spor otoritelerini şaşırttı.

Özellikle bu sezon oynanan futboldan çok memnun olduğunu dile getiren başarılı çalıştırıcı, Antalya'da havanın sıcak olması nedeniyle zor bir maç oynandığını söyledi. Her iki takım futbolcularını da tebrik eden Bakkal, Galatasaray galibiyeti sonrası deplasmanda kaybetmedikleri için mutlu olduğunu kaydetti.

Bu arada Sivasspor, önümüzdeki hafta sonu son şampiyon Bursaspor ile kendi evinde oynayacağı maçın hazırlıklarına da bugün başlayacak.


CİHAN
rivaldo58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda rivaldo58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...