Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: BAŞBAKAN VE YAPILMAYAN STADYUM
Alt 24.08.2010, 01:03   #77
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 929 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: BAŞBAKAN VE YAPILMAYAN STADYUM

Şu nada stat konusunda sadece Sivas değil çoğu ilde sorunlar var...2016 kaybedildiği için Adana,Antalya,Konya,Eskişehir, Trabzon illerine yapılamsı düşünülen yeni stat projeleri de ister istemez rafa kaldırıldı...Günün birinde bu sttalardan kaç tanesi yapılır bilinmez..Sadece TOKİ nin sitesinde Afyon'a yapılacak Stat ve Spor tesislerinin yapımı ihalesi var..Toki şu anda sadece Afyon ile anlaşmış durumda ve stat ve spor tesislerinin ihalesi yakında yapılacak...Bunun dışında Malatya'ya da stt yapılacak söylentileri vardı;onunla ilgili de anlaşma henüz olmamış..Geçenlerde internette Konya ile Toki arasında yapılacak yeni stat için stat arazisinin fiyatı ile ilgili sorun olduğunu okudum..Şu anda Bursa bu konuda bir adım önde ..Stat konusunda çok yol almış durumdalar;Timsah Arena nın yapılacak yeri konusunda belediye ile anlaşmışlar...Bursa stadı tokiyle birlikte sponsorların yardımıyla yaptıracakmış..Tokiye eski stadın yerini vermiyorlar;eski stadı da kullanacaklarmış....Bu durumda başka bir arsa ile takas yapacaklar herhalde...Uzun lafın kısası şu anda Türkiye'nin birçok ilinde Toki nin yapması düşünülen statlar konusunda 1-2 il hariç hiçbir gelişme yok...Bu projeler şu anda neredeyse rafa kalkmış durumda durumda....Eğer siyasiler ve Başbakan ne zaman isterse bu projeler yerine getirilecek...Ben eğer yeni stat yapılmak istenirse şu anda değilde önümüzdeki yıl gündeme gelip temelin,in atılacağını düşünüyorum..ÇÜNKÜ 2011'DE TÜM TÜRKİYE'DE GENEL SEÇİMLER YAPILACAK..SEÇİMDEN ÖNCE DE EĞER İSTENİRSE TEMELLER ATILACAKTIR...MALESEF ÜLKEMİZİN BÖYLE BİR GERÇEĞİ VAR....
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır