Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: BAŞBAKAN VE YAPILMAYAN STADYUM
Alt 24.08.2010, 23:33   #8
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1064 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: BAŞBAKAN VE YAPILMAYAN STADYUM

Alıntı:
GuVeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Abi Sivas da yasayıpda surada yazan arkadaslar gıtseler yeter,orada bırlesırler,ama Abdullah Yiğitin söylediği bi konu varki bende katılıyorum.Lafda kalacak bu konu diye korkuyorum,miting alanında belli bi kısım örgütlü şakşakcı grup olacak kafalarında partı şapkaları ellerınde flamalar ne dese sözunde durmayan partı temsılcısı alkıs kıyamet yıkar yaglar gonderırler. Sivas' lı hakkını aramayı ne zaman bildiki? Hakkımızı aramayı bilseydik her fırsatda ılk darbeyı Sivas'a vurmazdı bu hukumetler! Yerel bı gazetede(sitede) referandum konusuna bakdım şehrin %60 lık kesımı beyfendının ekmegıne yağı sürecek olarak çıkmış. Şimdi bu söz verip dönenlere mi kızacaksın,bunlara bu ortamı hazırlayan hemserılerıne mı? Buuk ıhtımal yarın basbakana partı teskılatlarından bı kac kısı bu konuyla ılgılı konusmasını soylerler,tabıkı partı cıkarı dogrultusunda yenı sozler verılır,basbakan alkıslarla sevgılerle ugurlanırOrada hesap soracak bi kalabalık olur mu?İnşallah olur da beni utandırırlar bende burada özür dilerim ama UMAMIYORUM!

Not:Biraz konu dısına cıktım farkındayım ama bende insanım..Zoruna gidiyor insanın ister istemez.Stad sözünde durulmayacaksa cakma 20 000 kısılık sacma bı stad ıcın kıymetlı arazımıze goz dıkenlerın gozunu cıkarırırz!

haklı cıkacagımı bılıyordum,yazıklar olsun ne dıyeyım başka!biz var ya hakediyoruz ya! herseyın en kotusunu hakedıyoruz. bundan sonrada bu sehrın ınsanı ıcın onerı vermem. beter olalım ,demekkı bıze kazık atan yaranıyo..
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...