Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Ünsal iddialı konuştu
Alt 24.08.2010, 23:04   #57
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Ünsal iddialı konuştu

Alıntı:
sibur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yorumlarda görülüyorki taraftarlar ve yönetimdeki fikret efendi Bursaspor gibi bir takımı küçümseyerek mutlaka yenerız,sahadan sileriz gibi yorumlar yapılıyor..Unutmayınız ki bursaspor çok diri bir takımhucumda forvette ve defansif anlayısta süper ligin gecen sezon en iyi ekibiydi..kadrosu hala aynı..ve defans anlayısını cin con maÇında da gördük ki defansı çözülmüyor.Nasıl yenmeyı dusunuyor bilmem..ama fikret efendi bu işten anlamıyor..derhal istifa etsin,oyle kulhan beyliği yaparak sahada maç kazanılmıyor..
taraftar gözüyle o kadar güzel bir analiz yapmışssın ki daha üzerine koyup söylenecek bir şey kalmamış..tebrik ediyorum seni...diğer konularda yaptığım yorumlarda sivaslı kardeşlerime şunu anlatmaya çalıştım hep...bursayı yenebilirsin bu gayet doğal ama içinde bulunduğumuz günün şartlarında mevcut kadroları inceledikten sonra bursaspora karşı önlem almaz ve hücum futbolu oynamaya kalkarsan bunu pahalı ödersin..diğer arkadaşlar gönüllerinden geçenleri yazmış 3-0 5-0 gibi..hepsine saygım var ama bu iş gönülden geçirmekle oluyor sporun gerçeklerini gözönünde bulundurarak yapılan her yorum (seninki gibi)okumaya değer ve yapıcı oluyor..tekrar teşekkür ediyorum (bu arada maçın sonucu ne olursa olsun benim için önemli değil her ikisinede sevineceğim) saygılar...