Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bursa hazırlıkları devam ediyor
Alt 25.08.2010, 02:15   #5
ilteriş58
Tecrübeli Yiğido

ilteriş58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 74 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ilteriş58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Bursa hazırlıkları devam ediyor

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bursa maçı bu yıl adaha zor geçecek;sivasspor bu maçta çok dikkatli olmalı;Dennis de bu maçta olmayacak...Bursa maçında orta saha da rakibi kitleyebilirsek bu maçı kazanırız aksi taktirde işimiz çok zor..Bursa ligin şu anda deplasmanda en iyi kontratağa çıkan takımlarından birisi..Bilhassa Volkan tak ve Ali Tandoğan,Ergiç takımın en kilit oyuncuları..Yeni alınan oyuncuları şu anda takıma henüz uyum sağlama aşamasındalar..Geçen yıl alınan Battalia 2. maçta maç 0-0 giderken attığı kritik frikik golüyle Sivassporun direncinin düşmesine sebep olmuştu..Sivassporun hesaba katmadığı bir oyuncu daha var;o da Arjantinli,adı İNSUA...Bu oyuncuya dikkat diyorum!Uzun zamandır sakat olduğu için oynamadı ama 2 haftadır durumu iyiymiş;bugün A-2 takımıyla İnegölspora karşı İnegöl'de yapılana hazırlık maçında 75 dak. oynamış..Bu oyuncuyu kimse tanımıyor..Ama geçen yıl eğer son maçlarda sakatlık yaşamasaymış Arjantin milli takımıyla Dünya Kupasında izleyecektik..Çok tecrübeli bir oyuncu..Merak eden videolarını internetten izlesinler..Sivasspor geçen çok iyi oynadığı maçta Koreli oyuncuyu hesaba katmamıştı..Koreli oyuncu çok iyi oynadığımız bir maçta bize 2 gol atarak sivassporun çöküşünü hazırlamıştı...Tekrar söylüyorum;sivassporun 18 kişilik kadrosunda mutlaka Keita ve Suarez olmalı;...Keita gibi sert bir oyuncu bu maçta bize çok lazım ...Sorez de maçın durumuna göre 2. yarı oynatılmalı diye düşünüyorum...Sivasspor M. Yıldız çok formsuz olduğu bir maçta bilhassa defansta çok dikkatli olmalı..Bursa takımında maçın skorunu değiştirecek çok oyuncu var...Bu maçta kesinlikle 2 ön libero ile oynamalıyız..Kadir ve Kita birlikte oynamalı ..Ceyhun sinrlerine hakim olup takıma yöneltmeli..Bu maçta kozumuz yine Cihan olacak..Cihan'dan iyi futbol ve gol bekliyorum...1-0 olsun bizim olsun..Yenemiyorsan yenilmeyeceksin...
dennis neden oynamıyor sakat mı?