Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 28.08.2010, 22:22   #39
ramazan5842
Yiğido

ramazan5842 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

155 Mesajına 319 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 623 ramazan5842 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

sivasspor bugün iyi oynadı. maçın ilk dakikalarında etkili ataklarımızı gole çevirebilseydik maç daha farklı olabilirdi.ama bir türlü golle buluşamadık bunun tek nedini de orta alanla forvetin anlaşamaması . artık takım kısa paslarla kısa sürede rakip kaleye gitmek üzerine sistem kurmuş.bu da mehmetin işine gelmiyor. çünkü mehmet yıldız uzun toplarla etkili olan bir futbolcu yapısına sahip.dikkat ettiyseniz mehmete atılan kısa paslar devamlı mehmetin arkasında kaldı.bu yüzden ben mehmetin bu sistem içinde tek forvet olmaması gerektiğini düşünüyorum.bu takım sisteminde çift forvet(4-4-2)daha iyi olabilir.
ayrıca bugün defansımız çok iyiydi özellikle sedat(ferhat ı saymıyorum).murat sözgelmez,diallo ferhatın yerine oynayabilrdi.cihan,ceyhun,zita ,m.nas iyi anlaşıyorlar.
burdan çıkartabileceğim tek sonuç acilen kaliteli ve hızlı bir forvete ihtiyacımız olduğudr.
ama takım gayet iyi bursaspor gibi kaliteli bir takıma karşı 80 dk çok iyi karşı koyduk.
eğer mesut hoca bu maçtan derslerini güzel alırsa trabzona karşı etkii bir oyun sergileyeceğimizi düşünüyorum.
moral bozmak yok sivasspor için hep destek tem destek.