Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Transferde son 3 gün
Alt 28.08.2010, 22:40   #19
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1112 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Transferde son 3 gün

yeni geldim maçtan...takım iyi ama acil bir sol kanat birde forvet lazım..acilllll...maçla ilgili değerlendirilecek pek bişey yok...en az 1 puanı hak ettiğimiz maçı bedava 2 golle kaybettik...maçın özeti bu...

söylemeden geçemiyeceğim..taraftarlık sahaya çakmak atmak, centilmence geçen bir maçta rakip futbolculara saypıp sövmek, 90 dakika boyunca küfür etmek değildir... ayrıca; tarfatarlık takımının ceza almasını gerektiren davranışlarda bulunma, 3-5 çoluk çocuğu yanına alıp maç çıkışı koro halinde küfür ederek stad etrafında dolaşma hiç değildir.....Mübarek Ramazan günü 90 dakika rakip takıma ve futbolcusuna küfür eden, kale arkasında o ismini bile ağzıma almayacağım kendine taraftar grubu (sözde) diyen topluluğu kınıyorum...bana kalsa 1 tanenizi o stada sokmam...
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SenSetik'a Teşekkür Ediyor...