Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
Ferhat'a niye bu kadar yükleniyor anlamış değilim;takımdan sadece Ferhat mı kötüydü?
......
Ben Sivassporun iyi gün dostu değilim..Bazıları gibi brilerine yağ çekmek için yazı yazmam;SİVASSPORUN İYİLİĞİ İÇİN,GELECEĞİ İÇİN YAZI YAZARIM ÇÜNKÜ BEN GERÇEK SİVASSPORLUYUM...
|
Gardaş uzun yazı dizin oldukça güzeldi. Finiş de çok can alıcı. Ama sana Ferhat konusunda katılmadığımı bildirmek istiyorum. Yani aslında katılmamak değilde, bu oyuncunun bu tarz maçlara daha henüz alışık olmadığı ve ısrar edilecek maçın bu maç olmadığını söylemek istiyorum. Burada bir çok kişi ona yükleniyor ben dahil. Ama bu onu incitmek değil onu eleştirerek bir noktaya hırs yapmasını daha iyi kendini geliştirmeyi sağlamak içindir.
Önündeki Cihan yardım etmiyor vede hata yapıyor diyorsun. Ayrıca çok iyi muz ortalarından bahsettin. Şimdi bu maçta bana kaç tane muz orta yaptı kaç tane kademe hatası yaptı (Hadi o kadaemelerdekini çıkaralım Cihanın faktöründen dolayı) ve kaç tane olumlu pas yaptı onu araştıralım. Bunların hepsinde kademe hariç bireysel yetersizlik mevcuttu. Yani Cihan faktörü değil yetenek faktörü ön plandaydı. Anlayacağın yazdıklarınla tezattı. Ben bu oyuncunun mutlaka kazanılması taraftarıyım hemde şiddetle. Ama tercih bu maç olmamalıydı. Ne bileyim bir Murat bir Diallo mecburiyetten oynayabilirdi diye düşünüyorum. BElki kanat özellikleri yok ama eldeki donelerde başka alternatif yok.
Özetle biraz daha pişmesi gerekiyor. Ama pişeceği maç bu değildi.
Tekrar teşekkür eder hayırlı sahurlar dilerim.