Cevap: Ünsal'dan Bombardıman
Arkadaş ben anlamıyorum... Nasıl taraftarsınız. Bende Fikret Ünsal'ı sevmem ama ortada bi gerçek var dün özellikle maçın ilk yarıısnda berbat bir hakem vardı. bunu penaltı pozisyonları için söylemiyorum..
Öregin Ferhat ilk faulunde sarı kart alırken ozan ipek ve vederson abdurrahman cihan ve ceyhuna sürekli faul yaptılar çalım yedikçe düşürdüler. Hakem bi tane kart verse 2. yi yapamayacaklar ama siz hala neden hakeme konusuyor diyosunuz. Adamlar pozisyon vermediler bu yüzden. tehlike başlamadan bitirdiler.
Tamam susalım bize yapılan haksızlıkları sözlü olarak da dile getirmyelim. Devam gelsin maçlarımıza bu türlü art niyetli hakemler bunu mu istiyorsunuz? Bakın İnönüde vetolu hakemler var o adamlara federasyon inönüde maç veremiyor. Ben istiyorum kardeşim bülent gibi hoca yeri gelecek kulübeyide kıracak basın açıklaması da yapacak ya da Ceyhun gibi hakemede bagıracak. Bu ülkede sistem böyleyse bunu yapacaksın. Yoksa geçen sene ki gibi hakkınızı yerler ve sizde top oynayamazsanız düşmenin en büyük adayı olursunuz bu kadar basit...
|