Cevap: ''Sivas, Bursa el ele, hep beraber tribüne"
Alıntı:
sibur Nickli Üyeden Alıntı
facebook ta bursaspor fan yonetıcısı ile sureklı yazısıyoruz.adam dıyor kı : bursa teksas trubunlerı sıvası sampıyonluk yolunda okadar sevdıler kı gecen yıl kardes kulubumuz sandığımız ankaragucu yerıne keske sıvasspor kardes kulubumuz olsa ve bunun ıcın adımlar atılsa ıkı takımında sırtı yere gelmez' bunu bursasporfan admını soyluyor..sebebını sordum : dedı kı : sampıyonluk yolunda ankaragucu bıze yapmadıgını bırakmadı trubulere cagırıldık kufur yedık' dıyor..insallah bu kardeslıgımız sıvasspor ıle guclenerek devam eder 58 ve 16 ncı dakıkalrda iki takım bırbırlerıne tezahurat yaparak baslarız diyor...artık yorum taraftarımızın
|
Değerli Kardeşim:
admin sıfatıyla kiminle konustuğunu bilmiyorum lakin sivassporla bursaspor taraftarının ebedi dostluk içerisinde olmalarını herkesten çok ben isterim...bursadaki herkesde aynı düşünüyor...ama ankaragücü olayına gelince o işler öyle değil..bursasporun bir çok dostu vardır göztepe sivas es es antep giresun gibi ama kardeş olarak tek bir taraftarı wardır bu karşılıklı olarakta teyit edilmiştir zaten değişmez ..ve bunun bir hikayeside vardır bu konulara girmeyeceğim..adamların bize küfür etmesi olayına inanmıyorum acıkcası ankarada bunun olma ihtimali yoktur ama ankaragücünün kapalı tunalı diye çok ufak bir grubu vardır ki bunlar bursaya düşman değildir ama kardeş olarakta kabul etmezler bunlarmı küfür etmiştir diye düşünürsek sanmıyorum derim kapalı tunalı böyle bi oluşuma girmez..şunuda unutmamak gerekir şampiyonlukta ankaragücünün bursaya çok hatta hiç faydası olmamış olabilir ama onlarda düşmeye oynarken bursaspor çok kritik bir noktadayken ağır bir darbe vurmustur bizim ankaragücüyle takım olarak değil taraftar anlamında kardeşliğimiz vardır ama şunu itiraf etmeliyimki sivasspor ve taraftarı bursada öyle bir benimsenmiştir ki çok kısa bir sürede bir çok dost dediğimiz takımlara bir çırpıda solllamıs ankaragücünün ardındaki yerini almıştır ...önemli olan anadıluda müttefik olmamızdır ..saygılar
Konu SenSetik tarafından (29.08.2010 Saat 23:09 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Türkçe'ye uygun olmayan harf kullanımı
|