Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 31.08.2010, 01:51   #184
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 787 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
başarı için uzun dönemli planlamalar yapmak gerek, ben yönetici olsam mesut bakkal gibi bir adamı bulmuşken değil 4 yıl en az 6-7 yıl takımı ona teslim eder ve oturmuş, sağlam bir jenerasyon yetiştirmesini ve bu süre içerisinde şampiyonluk dahil bir kaç kupa getirmesini isterdim. türk futbolseverlerin bu gerçeği anlaması lazım, yok öyle bir kaç yılda bir değişiklik veya her yıl bir kaç değişiklik, sonra da oturup ağlıyor millet. bak ingilizlere, teknik direktörler en az 4-5 yıllığına planlama yapıp çalışıyor, kimisi 10 kimisi 15 yıl çalışabiliyor....
kaldı ki kendi fikrimdir bu mesut bakkal sıradan bir hoca değildir...futbolu bilen süper ligimizde her takımda çalışan hocalardan olmayı haketmeyen bir hocadır.sivassporu tenzih ederek her takım içerisinde tutmuyorum söylemim yanlış anlaşılmasın ...bu yüzden bu hocayla uzun vadeli çalışılmalıdır..birde sivassporun aksayan sol kanadından bahsediliyor..bence sabretmek gerek...