Alıntı:
yigido yakup Nickli Üyeden Alıntı
bursa mahmut özgener yönetimi geldi geleli cakir keyf tff yönetiminde levent kizil gibi kivrak adam vede hukuk kurulu baskani bursali yunus egemen oglu varken türkiye liginde bursa hep cakir keyf olur.ama bugün burda cakir keyf olanlar yarin avrupada tell tel dökülüyorlar vede bu ülkemizin futboluna zarar veriyor.
su tff yönetimi ve mhk yönetimi oldugu sürece türk futbolu zerre kadar gelisemez.
|
söyleminize katılmıyorum aksine ben rahmetli hasan doğan ve mahmut özgener yönetiminin dewlet destekli olduğu için tarafsız olduklarına inanıyorum şike ve şaibenin önünü kestiler .bunun en büyük ispatıda istanbul takımlarının tel tel döküldüğüdür.sonra bu yönetimlerin bursasporu kayırmalarındaki gerekçe ne olabilir..bursada anadolu kulubü üç büyüklerden birini kayırıp şampiyon yapsalar söylediğinizi anlayacağım.sizin mantığınızla şampiyon eskişehirspor olsaydı eskişehir kayırılacaktı..şunuda unutmayın federasyonda sadece levent kızıl yunus egemenoğlu değil her futbol takımının temsilcisi wardır.şunuda bilmenizi isterim bu federasyon başkanı dewlet destekli olmayıp kendi başına bırakılıp deselerdiki bir takımı düşüreceksin hangisini istersin..ilk söyleyeceği takım bursaspor olurdu..çünkü mahmut özgener altay kulubunun eski başkanıdır we altay düştüğü yıl federasyona başvurup altay istanbulspor maçında teşvik prımleri (bursaspor tarafından verildiğini idda etmişti)şike iddasını ortaya atan kişidir we şahsi fikrim bursasporuda hiç sewmez..saygılar