Cevap: Alioum Saidou Sivasspor'da
bütün yorumları istisnasız tek tek okudum. arkadaşlar öncelikle shabalala bilmemiz gerekir ki shabalala abartılacak bi oyuncu değil. bizim ligimiz güney afrikanın çok çok üzerinde. çok daha sert ve fiziğe dayalı takımlar var. ikinci bir elrio vakası olurdu bence alınmaması çok iyi oldu. bakın ondan çok daha yetenekli olan erman bile oynayamıyor çünkü maalesef fiziksel açıdan çok yetersiz. bursa maçını canlı seyreden arkadaşlar görmüşlerdir ozan ipek gibi müthiş fizikli ve teknik bi kanat oyuncusu bulunsa süper olurdu. ancak o tür oyuncularda maalesef çok az ve çok pahalı. shabalala zamanında bülent tarafından da sivassporumuza kakalanmak istenmişti şimdi de bazı managerler tarafından çok pompalandı hatta bi taraftar baskısı bile yaratıldı ama yönetim bu oyuna gelmedi bence çok iyi oldu...
ikincisi saidonun transferi ki bence inanılmaz isabetli bi transfer. bazı arkadaşlar yaşlı demiş buna katılmıyorum. dünyanın önde gelen klüplerinde bile özellikle stoper ve ön libero için en uygun yaş 30 - 34 aralığıdır. kanat oyuncusu olsa doğru 32 yaşlı olabilir ancak bu mevkii de bence saidonun yaşı hiç de yaşlı değil. ayrıca keitanın vasat bi oyuncu olduğunu biliyoruz. onun için kadirle nas o bölgede oynuyordu. halbuki mehmet nas çok iyi bi sağ kanat oyuncusu bence saido ve kadir ön libero oynarsa biz gerçek anlamda bir sağ açık transfer etmiş sayılırız. nas oraya geçerse hem atar hem attırır. bir de bizim hocamız fiziğe dayalı sert futbol oynatan bi teknik adam. saido sertliği profesyonelce çok iyi bilen bi adam.
son olarak mehmet yıldız'la ilgili yorumlarda da lütfen biraz insaflı olalım. bu adam atmadığı maçta bile yemememiz için çok önemli bir forvet. zaman zaman formsuz hatta laubali olabiliyor ama unutmamak lazım ki gerçekten çok farklı ve özellikli bi oyuncu biraz toleransımız olmalı bence...
tüm yiğidolar birleşelim ve takımımıza sahip çıkalım gerçekten de bi arkadaşın dediği gibi şampiyonluğa oynadığımız seneden daha iyi bi kadromuz var ve inanmak her zaman başarmanın yarısı....
|