Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Tshabalala Ocak'ta geliyor!
Alt 02.09.2010, 16:34   #599
Sivaslibey
Tecrübeli Yiğido

Sivaslibey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

274 Mesajına 526 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 841 Sivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Tshabalala Ocak'ta geliyor!

Arkadaslar tshabalala'nin kontrati zaten yazin bitmisti ve serbestti bir çok kulüp pesindeydi Avrupa'da, fakat neden hangi sebepten bilmiyorum olmadi transferi. Ve kendisi tekrar Kaizer Chiefs takimiyla anlasti ama ne kadar süreliginie bilmiyorum.

Ayrica ben bugüne kadar yönetimden birinin çikipta bu oyuncudan bahsettigini duymadim Fiko efendi hariç (kendi basina bir mualefet oldugunu düsünüyorum bu adamin, herseye maydanoz olmaktan baska bir icraatini görmedim bugüne kadar).

Mesut hocada bahsetmisti dogru ama olmadi saglik olsun ama artik bu oyuncudan ümidi kesin, sanki herkes adam bize transfer olmusta yönetim bize gizleyerek süpriz yapacak. Öyle bir sey yok arkadaslar.

Ocakta gelirmi bilmem ama ocaga daha 14 hafta var, o tarihe kadar transfere gerçekten ihtiyacimiz varmi yokmu daha net ve belli olur.

Bekleyip görelim !
Sivaslibey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla