Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Keşke Siirtspor'la oynasaydık
Alt 07.09.2010, 12:20   #55
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1084 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Keşke Siirtspor'la oynasaydık

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Mustafa Ateş / Sivaspostası

12. Kupa sahibini buldu. Fenerbahçe’nin de artık bir Cumhuriyet kupası var. Ne mutlu onlara…
Başkan Otyakmaz’ın davetini kırmadı Sivas’a günü birlik geldiler.

Onlar taa İstanbul’dan tatil günü çıktı geldiler.

Biz burada tribünleri boş bıraktık.

Günün anlamına uygu coşku yaşatmadık.

Maça başlarken baktım.

Kale arkası tribünleri Beyoğlu’nun ıssız arka sokakları gibiydi.

Sivasspor’un 10 bin kişilik kemikleşmiş taraftarı yerini almıştı.

Aslında biz yinede tribünler dolar diye bekledik.

Boşa beklemişiz.

Taraftar tribünde idi. Biz seyircileri bekledik.

Onlarda kendilerine yakışanı yaptı gelmedi.

Canları sağ olsun.

Eski kupa maçlarını bir gözümüzün önüne getirelim.

Erzurumspor’a, Mersinspor’a, Tokatspor’a koşanlar nerde.

Fenerbahçe’ye gelmiyor.

Sivas’ta futbola bakış açımız inanın çok büyümüş.

Hem de yönetimin bedava jestine kulak asmıyorlar.

Varsın asmasınlar.

Bende bir teklifte bulunuyorum.

Seneye Kupa maçına Siirtspor’u çağıralım.

Bakalım bu kez ilgi nasıl olacak.

Yıllarca Cumhuriyet Kupası maçlarına büyük takımlar gelsin demedik mi?

Bugün kupada ki Fenerbahçe maçına gelmeyenler.

Belki Siirtspor maçına koşarak gelirler nedersiniz?

Kısacası sözümüz meclisten dışarı.

Stada gelenler başımızın tacı.

Bu yazıya katılmamak elde değil,mesajların büyük çoğunluğunu okudum ve yönetime ve Mustafa Ateş'e yapılan eleştirileri son derece haksız buldum. Maçın niteliğinin ne kadar önemi olabilir ki? Sivasspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor anlamlı bir kupa maçı için ama biz buna kayıtsız kalabiliyoruz.Yönetim stadın kapısını taraftarlara bedavaya açmış mı açmış,teknık dırektörümüz taraftarları beklıyoruz demiş mi demiş!Bi kaç organızasyon eksıklıgının arkasına sıgınarak oturdugumuz yerden elestırmek tabıkı cok kolay,zaten çoğu arkadaş da bu ısı gayet iyi yapmış,her zaman yaptıkları gibi! Bu takıma gönül veren adam haklı veya haksız bahanelerın ardına sıgınmamalı,cok mu zor yanı,gönül verdıgın takım aşkına bır gun sıkıntı cekmen.Ne oldu yani kalktık yemegımızı aldık stadda çimlere karşı afıyetle yedık,çok mu zordu bu fedakarlıgı yapmak! Neymiş iftar saatiymiş külliyen sacmalık,yemegını evınde yedıkten sonra yarım saatın var stada ulaşabılmek için,Sivasımızın büyük bi metropol olmadıgıda gayet açık,o yüzden ben bu bahaneyı kabul etmıyorum. Neymiş ikinci bahanelerı şenlıkler konserler. Maçtan çıkanlarda eğlencelere rahatlıkla yetişebilirlerdi ve daha güzel bi gün geçirebilme imkanı yakalayabılırlerdı.ıkı tane havai fişeği görebilmeyı takımını ızlemeye tercıh edıyorsan kalkıp yonetımıde elestırme kardesım!Bu takıma sevdalıyım dıyen ınsan bence gereksız bahanelerın altına sıgınmamalı,eğer taraftarsan yönetımın,takımın senın sartlarına uymasını bekleme hakkına sahıp degılsın,sen yapabıldıgın kadar takıma uyum saglayabılmelısın. Mustafa Beyin yazısında yalnış bildiği birşey var ki o da takımımızın kemıklesmıs 10 000 taraftarının orada oldugu. Bu kesınlıkle yalnıs o gun Sivasspor tribünlerınde buyuk bır fenerbahcelı taraftar kalabalıgıda vardı,ben emınım maratonun yüzde 30-40 ı fenerbahce taraftarıydı.Birçok insan da utanmadan senın maraton trıbununde fenerbahce formasıyla gezdı,sen konserde şıkkıdı şıkkıdı yaparken,yada evınde gobegını kasırken! Onlar da gelmese o stad cok daha bos bı goruntu sergıleyecektı ki keşke de öyle olsaydı.Ben bundan sonra Sivasspor'un istanbul takımlarıyla olan maçlarında Sivaslı olupda gidip deplasman seyırcılerı tarafında acık yureklılıkle oturanlara artık kızmayacağım çünkü onlar delıkanlı gıbı renklerını bellı edıyorlar hıc kıvırmadan takımlarını desteklıyorlar.Bizim tribünlerimize gelip maç izleyen gizli üç büyük yalakalarından çok daha şerefli oldukları kesın!
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...